3M in Nederland
Displays en Graphics

Displays en Graphics

Displays en Graphics

Displays en Graphics

Vooruitstrevend op het gebied van films en folies die displays op elektronische producten - zoals flat screens, mobiele telefoons, PDA's en LCD televisies - verhelderen.

 • Van ramen, exterieur gebouwen tot aan restylen van meubelen, 3M biedt u snel & efficient een oplossing.

 • Voor de naar schatting 5 miljard electronische toestellen wereldwijd met een scherm, bieden wij ons gamma van schermbeveiliging en privacy filters aan, zodat klanten kunnen genieten van veiligheid, bescherming en toegenomen productiviteit.

 • 3M heeft een totaaloplossing op grafisch gebied, of die nu op vloeren, ramen, gevels of zelfs op een heel wagenpark moeten worden aangebracht. 

 • We hebben het nu nog makkelijker gemaakt om jouw auto te personaliseren en je te verzekeren van hoog kwalitatieve en innovatieve producten, aangebracht door een landelijk netwerk van 3M getrainde en gecertificeerde car wrappers.

 • 3M kent een lange traditie op het gebied van verkeersveiligheid, al meer dan 70 loopt 3M voorop met de ontwikkeling van retro-reflecterende folie en bijbehorende technologieën. Zo leveren wij de reflecterende folies voor de bekende ‘ANWB’-borden en verkeersborden die u overal in het straatbeeld tegenkomt.

Veiligheidsinformatiebladen zoeken

Zoeken
 • Tips
  Tips
  Veiligheidsinformatiebladen (Vib's) voor 3M producten zijn beschikbaar voor gebruikers van gevaarlijke stoffen.
   
  3M stelt Veiligheidsinformatie beschikbaar mits deze in zijn volledigheid gekopieerd wordt zonder wijzigingen, tenzij voorafgaand overeengekomen met 3M. En mits zowel de kopie als het origineel niet worden gedistribueerd met de doelstelling of realisatie van commerciële doeleinden.
   

  Productnaam/nummer

   
  Als zoekcriterium kunnen combinaties van woorden en getallen ingegeven worden, zoals productnamen en type nummers.
   
  Voorbeeld: Voer desk cleaner 573 in, wanneer u op zoek bent naar het Vib van de 3M Desk and Office Cleaner.
   

  Format van het Vib nummer en de 3M ID

   
  Voorbeeld: 10-0157-7 en 70-0160-6830-9

   

  Vib-nummers

   
  Deze nummers kunnen in sommige gevallen teruggevonden worden op de verpakking van het product.
   

  Onderdelen

   
  Wanneer u niet het volledige 3M artikelnummer kent, kunt u ook delen daarvan als zoekcriterium opgeven.
   

  Vragen over Veiligheidsinformatiebladen

   
  Bij vragen over veiligheidsinformatiebladen van 3M of als u een veiligheidsinformatieblad niet kunt vinden, kunt u contact opnemen met de Afdeling Toxicologie en Milieuzaken van 3M Nederland B.V. tel. 015-7822287, of bezoek http://www.3M.nl/contact.

De Veiligheidsinformatiebladen (Vib's) op deze website zijn niet noodzakelijk in het correcte format opgesteld, zoals vereist in de Nederlandse wetgeving. Om een exemplaar in het wettig Nederlandse format te verkrijgen, kunt u contact opnemen met de Afdeling Product EHS&R van 3M Nederland B.V. onder telefoonnummer +31 (0)15 782 2287, of neem contact op via ons website.  Ook bieden wij veiligheidsinformatiebladen voor andere landen in andere talen.