3M in Nederland
Gezondheidszorg

Gezondheidszorg

Gezondheidszorg

Gezondheidszorg

Al meer dan een eeuw doen mensen een beroep op 3M voor nieuwe producten en oplossingen voor hun problemen. Onze sector Gezondheidszorg maakt gebruik van de diverse technologieën en wereldwijde kracht van 3M om gezondheid en welzijn van mensen te bewaken - vandaag en morgen.

 • Elke dag verminderen de beschermings-, hygiëne- en sterilisatiesystemen van 3M het risico van bloodstelling aan ziekenhuisinfecties.

 • Met de betrouwbare huid- en wondverzorgingsproducten van 3M kunt u acute, chronische en operatiewonden verzorgen en kwetsbare huid beschermen.

 • 3M™ ESPE™ biedt oplossingen voor tandartsen en tandtechnici, die worden gebruikt in de tandheelkunde ter verbetering van de mondgezondheid.

 • 3M™ Unitek™ is al meer dan 60 jaar toegewijd aan onderzoek, ontwikkeling en productie van innovatieve orthodontische producten.

 • 3M ontwikkelt en produceert innovatieve producten voor het testen van levensmiddelen en de controle van industriële hygiëne.

 • Het 3M™ Nexcare™ assortiment biedt optimale bescherming en comfort bij kleine noodsituaties.

   

 • FUTURO™ biedt een volledig assortiment bandages en braces ontwikkeld in samenwerking met artsen, specialisten en deskundigen.

 • 3M™ biedt een complete lijn kunststof gipsverbanden en spalkmateriaal voor conservatieve fractuurbehandeling.

 • 3M™ Cavilon™ voor huidbescherming en ondersteuning van de wondgenezing.

 • 3M™ Opticlude™ orthoptische oogpleisters bieden een comfortabele oplossing voor de behandeling van strabisme en amblyopia (ook wel loensen, lui oog of scheelheid genoemd) bij kinderen.

 • 3M™ biedt op maat gemaakte oplossingen voor de medische industrie als link tussen 3M technologieën en producttoepassingen.

 • 3M™ Littmann® stethoscopen zorgen voor nauwkeurige, superieure akoestiek, een innovatief design en uitzonderlijke prestaties.

Veiligheidsinformatiebladen zoeken

Zoeken
 • Tips
  Tips
  Veiligheidsinformatiebladen (Vib's) voor 3M producten zijn beschikbaar voor gebruikers van gevaarlijke stoffen.
   
  3M stelt Veiligheidsinformatie beschikbaar mits deze in zijn volledigheid gekopieerd wordt zonder wijzigingen, tenzij voorafgaand overeengekomen met 3M. En mits zowel de kopie als het origineel niet worden gedistribueerd met de doelstelling of realisatie van commerciële doeleinden.
   

  Productnaam/nummer

   
  Als zoekcriterium kunnen combinaties van woorden en getallen ingegeven worden, zoals productnamen en type nummers.
   
  Voorbeeld: Voer desk cleaner 573 in, wanneer u op zoek bent naar het Vib van de 3M Desk and Office Cleaner.
   

  Format van het Vib nummer en de 3M ID

   
  Voorbeeld: 10-0157-7 en 70-0160-6830-9

   

  Vib-nummers

   
  Deze nummers kunnen in sommige gevallen teruggevonden worden op de verpakking van het product.
   

  Onderdelen

   
  Wanneer u niet het volledige 3M artikelnummer kent, kunt u ook delen daarvan als zoekcriterium opgeven.
   

  Vragen over Veiligheidsinformatiebladen

   
  Bij vragen over veiligheidsinformatiebladen van 3M of als u een veiligheidsinformatieblad niet kunt vinden, kunt u contact opnemen met de Afdeling Toxicologie en Milieuzaken van 3M Nederland B.V. tel. 015-7822287, of bezoek http://www.3M.nl/contact.

De Veiligheidsinformatiebladen (Vib's) op deze website zijn niet noodzakelijk in het correcte format opgesteld, zoals vereist in de Nederlandse wetgeving. Om een exemplaar in het wettig Nederlandse format te verkrijgen, kunt u contact opnemen met de Afdeling Product EHS&R van 3M Nederland B.V. onder telefoonnummer +31 (0)15 782 2287, of neem contact op via ons website.  Ook bieden wij veiligheidsinformatiebladen voor andere landen in andere talen.