3M in Nederland
Transport en Vervoer

Transport en Vervoer

Transport en Vervoer

Transport en Vervoer

Wij voorzien u van schuurmiddelen, afplaktapes, lijmen, kitten, coatings, persoonlijke beschermingsmiddelen en andere materialen voor het produceren, onderhouden en repareren van auto’s, boten en andere voertuigen.

 • 3M biedt oplossingen aan voor het gehele autoschadeherstelproces, variërend van schuren tot lakcorrectie.

 • Of U nu betrokken bent in de vliegtuigbouw of onderhoud en reparatie, 3M verzorgt efficiënte en effectieve oplossingen voor schuren, maskeren, en meer.

 • 3M Automotive - een betrouwbare partner in de automotive industrie zorgt ervoor dat de productie van auto's makkelijker, veiliger en comfortabeler wordt gemaakt.

 • 3M biedt een compleet assortiment producten aan voor de marine markt die de professionals helpen om geld en tijd te besparen.

 • Zichtbaarheid staat centraal bij het ontwikkelen van producten en systemen om de verkeersveiligheid te verhogen. 3M biedt u verschillende oplossingen hiervoor aan.

Veiligheidsinformatiebladen zoeken

Zoeken
 • Tips
  Tips
  Veiligheidsinformatiebladen (Vib's) voor 3M producten zijn beschikbaar voor gebruikers van gevaarlijke stoffen.
   
  3M stelt Veiligheidsinformatie beschikbaar mits deze in zijn volledigheid gekopieerd wordt zonder wijzigingen, tenzij voorafgaand overeengekomen met 3M. En mits zowel de kopie als het origineel niet worden gedistribueerd met de doelstelling of realisatie van commerciële doeleinden.
   

  Productnaam/nummer

   
  Als zoekcriterium kunnen combinaties van woorden en getallen ingegeven worden, zoals productnamen en type nummers.
   
  Voorbeeld: Voer desk cleaner 573 in, wanneer u op zoek bent naar het Vib van de 3M Desk and Office Cleaner.
   

  Format van het Vib nummer en de 3M ID

   
  Voorbeeld: 10-0157-7 en 70-0160-6830-9

   

  Vib-nummers

   
  Deze nummers kunnen in sommige gevallen teruggevonden worden op de verpakking van het product.
   

  Onderdelen

   
  Wanneer u niet het volledige 3M artikelnummer kent, kunt u ook delen daarvan als zoekcriterium opgeven.
   

  Vragen over Veiligheidsinformatiebladen

   
  Bij vragen over veiligheidsinformatiebladen van 3M of als u een veiligheidsinformatieblad niet kunt vinden, kunt u contact opnemen met de Afdeling Toxicologie en Milieuzaken van 3M Nederland B.V. tel. 015-7822287, of bezoek http://www.3M.nl/contact.

De Veiligheidsinformatiebladen (Vib's) op deze website zijn niet noodzakelijk in het correcte format opgesteld, zoals vereist in de Nederlandse wetgeving. Om een exemplaar in het wettig Nederlandse format te verkrijgen, kunt u contact opnemen met de Afdeling Product EHS&R van 3M Nederland B.V. onder telefoonnummer +31 (0)15 782 2287, of neem contact op via ons website.  Ook bieden wij veiligheidsinformatiebladen voor andere landen in andere talen.