3M in Nederland
 1. Veiligheid, Beveiliging en Bescherming
Veiligheid, Beveiliging en Bescherming

Veiligheid, Beveiliging en
Bescherming

Veiligheid, Beveiliging en Bescherming

Veiligheid, Beveiliging en Bescherming

We produceren producten die de veiligheid, beveiliging en productiviteit van mensen, gebouwen en systemen over de hele wereld verbeteren.

 • Van het verbeteren van het leenverkeer tot het bewaken van uw bibliotheekeigendommen, wij helpen u gelijke tred te houden met de groeiende vraag naar onmiddellijke kennis.

 • Comfortabele, goed ontworpen persoonlijke beschermingsmiddelen die, uw werknemers de meest efficiënte bescherming bieden.

 • Ontdek een nieuwe wereld van betaalbare, hoogpresterende schoonmaakmiddelen, waar makkelijke advies en technische know-how te vinden is. Deze artikelen zullen zorgen voor een zeer aantrekkelijk uiterlijk van uw bedrijf.

 • Zichtbaarheid staat centraal bij het ontwikkelen van producten en systemen om de verkeersveiligheid te verhogen. 3M biedt u verschillende oplossingen hiervoor aan.

 • Een compleet gamma van beveiligingsoplossingen waaronder documentreaders en biometrische oplossingen voor de identificatie en controle van personen en ID documenten.

 • Al meer dan 40 jaar verandert 3M raamfolietechnologie de omgeving waarin we wonen, werken en reizen.

Veiligheidsinformatiebladen zoeken

Zoeken
 • Tips
  Tips
  Veiligheidsinformatiebladen (Vib's) voor 3M producten zijn beschikbaar voor gebruikers van gevaarlijke stoffen.
   
  3M stelt Veiligheidsinformatie beschikbaar mits deze in zijn volledigheid gekopieerd wordt zonder wijzigingen, tenzij voorafgaand overeengekomen met 3M. En mits zowel de kopie als het origineel niet worden gedistribueerd met de doelstelling of realisatie van commerciële doeleinden.
   

  Productnaam/nummer

   
  Als zoekcriterium kunnen combinaties van woorden en getallen ingegeven worden, zoals productnamen en type nummers.
   
  Voorbeeld: Voer desk cleaner 573 in, wanneer u op zoek bent naar het Vib van de 3M Desk and Office Cleaner.
   

  Format van het Vib nummer en de 3M ID

   
  Voorbeeld: 10-0157-7 en 70-0160-6830-9

   

  Vib-nummers

   
  Deze nummers kunnen in sommige gevallen teruggevonden worden op de verpakking van het product.
   

  Onderdelen

   
  Wanneer u niet het volledige 3M artikelnummer kent, kunt u ook delen daarvan als zoekcriterium opgeven.
   

  Vragen over Veiligheidsinformatiebladen

   
  Bij vragen over veiligheidsinformatiebladen van 3M of als u een veiligheidsinformatieblad niet kunt vinden, kunt u contact opnemen met de Afdeling Toxicologie en Milieuzaken van 3M Nederland B.V. tel. 015-7822287, of bezoek http://www.3M.nl/contact.

De Veiligheidsinformatiebladen (Vib's) op deze website zijn niet noodzakelijk in het correcte format opgesteld, zoals vereist in de Nederlandse wetgeving. Om een exemplaar in het wettig Nederlandse format te verkrijgen, kunt u contact opnemen met de Afdeling Product EHS&R van 3M Nederland B.V. onder telefoonnummer +31 (0)15 782 2287, of neem contact op via ons website.  Ook bieden wij veiligheidsinformatiebladen voor andere landen in andere talen.