1. Consumenten

Consumenten

Transformeert ruimtes. Verbetert levens. Ontplooit mogelijkheden.
Bekijk de Consumentenproducten

Consumentenoplossingen

Kies een categorie om te zien hoe onze ideeën, in samenwerking met anderen, tot leven komen om overal ter wereld te helpen met het oplossen van problemen.


Consumentenproducten

Zie alle consumentenproducten
 • Innovatie voor het dagelijkse leven.

  Post-it® Notes. Scotch® Tape. Scotch-Brite™ Pads. Je komt de producten van 3M overal tegen. Vele historische innovaties zijn ondertussen een waardevol onderdeel geworden in het dagelijks leven van mensen. Onze lijmproducten en tapes zorgen ervoor dat jouw producten langer meegaan. Ze herstellen mobiele telefoons, maar ook auto's. Met Post-it® Notes kan je een eenvoudige takenlijst maken, maar ook een enorm kunstwerk. De vele producten en technologieën en hun toepassingen blijven uitbreiden en verwonderen.

 • Consumentenproducten

  Ontdek de 3M-producten die het leven thuis en op het werk beter en gemakkelijker kunnen maken.

  Zie alle consumentenproducten Arrow

 • 3M Science. Applied to Life.™

  Wij denken dat u versteld zult staan van de vele manieren waarop 3M-wetenschap uw leven beïnvloedt.

  Verken met ons mee Arrow


Innovatie in actie

Innovatie in actie


Over consumentenproducten bij 3M

 • In en om het huis kan 3M u veel tijd en ongemak besparen met slimme producten voor de meest uiteenlopende situaties. Producten die vaak bedrieglijk eenvoudig lijken, maar altijd voldoen aan de hoge kwaliteitseisen van professionele gebruikers. Natuurlijk kent u onze Post-it® Notes en Scotch® plakband, maar wist u dat 3M u ook kan helpen bij doe-het-zelven en schoonmaken, het beschermen van leer en textiel en het verzorgen van wondjes? Er gaat vrijwel geen dag voorbij zonder situaties waarin 3M u de helpende hand kan bieden met een doeltreffende oplossing.

Volg ons
De bovenstaande merken zijn handelsmerken van 3M.