Maak kennis met de nieuwe 3M™ Littmann® CORE digitale stethoscoop.

 • We introduceren onze meest geavanceerde stethoscoop tot nu toe, met tot 40x versterking (bij piekfrequentie, versus analoge modus), actieve ruisonderdrukking, in-app geluidsgolfvisualisatie en een groot aantal andere krachtige nieuwe functies die zijn ontworpen om u te helpen een duidelijker beeld te krijgen van de gezondheid van uw patiënt. Het is tijd om te luisteren als nooit tevoren met het comfort en de betrouwbaarheid van een 3M™ Littmann® CORE digitale stethoscoop.


Producteigenschappen

3M™ Littmann® CORE digitale stethoscoop

SHOP NU

Met een comfortabel ontwerp en een uitstekende akoestiek, nu gekoppeld aan krachtige digitale technologie, is dit meer dan een stethoscoop. Dit is een volledig nieuwe manier van luisteren. Upgrade naar de 3M™ Littmann® CORE digitale stethoscoop.

 • Close-up van de auscultatie van een thorax
  Tot 40x versterking

  De uitstekende akoestiek van onze cardiologische stethoscoop klinkt nog beter met een versterking tot 40x (bij piekfrequentie, in vergelijking met de analoge modus). Het horen van subtiele geluiden, om u te helpen een diagnose te stellen, is nu nog eenvoudiger.

   

  Shop nu

 • Clinicus die longgeluiden beluistert
  Actieve ruisonderdrukking

  Met onze actieve ruisonderdrukkingstechnologie helpen we afleidende geluiden die vaak voorkomen in hectische omgevingen te onderdrukken. Het onderdrukken van ongewenste geluiden van buitenaf kan u helpen om beter te luisteren, zodat u zich kunt concentreren op wat belangrijk is: uw patiënt en zijn of haar lichaamsgeluiden.

   

  Shop nu

 • Close-up van clinicus met stethoscoop in de oren
  Zachte, afsluitende oordopjes

  Onze zachte, goed afsluitende oordopjes passen zich aan de oren aan en zorgen voor een uitstekende akoestische afdichting en een comfortabele pasvorm. Dat betekent dat u vol vertrouwen en comfortabel kunt luisteren.

  Shop nu

 • Clinicus met 3M Littmann CORE digitale stethoscoop op de borst van een patiënt
  Meerdere luistermodi

  Met één knop kunt u snel schakelen tussen de analoge en de versterkte luistermodi om aan uw behoeften te voldoen. Bovendien kunt u met de twee afstembare diafragma's (voor volwassenen en kinderen) luisteren naar zowel hoog- als laagfrequente geluiden zonder dat u het borststuk hoeft te verplaatsen.

   

  Shop nu

 • Clinicus met stethoscoop die de man de app op de tablet toont.
  Verbindt met Eko Software

  Bluetooth® draadloze connectiviteit geeft de 3M™ Littmann® CORE digitale stethoscoop de mogelijkheid om te koppelen met een verscheidenheid aan mobiele apparaten, zodat u geluiden kunt visualiseren, opnemen en opslaan met één druk op de knop.

  Shop nu

 • Clinicus die de borst van een jongen ausculteert terwijl zij de telefoonapplicatie bekijkt.
  Ontworpen voor comfort

  De 3M™ Littmann® CORE digitale stethoscoop is ontworpen met het oog op comfort tijdens het onderzoek van de patiënt.

  Shop nu


 • 3M Littmann CORE digitale stethoscoop verbonden met de Eko software op een telefoon

  Registreer. Analyseer. Deel.

  Doe meer dan ooit tevoren met draadloze connectiviteit. De door de FDA goedgekeurde 3M™ Littmann® CORE digitale stethoscoop werkt met Eko-software op iOS- en Android-apparaten, waardoor u een HIPAA-compatibel middel hebt om opnames van 15, 30, 60 of 120 seconden op te slaan en te noteren in een beveiligd dashboard. Creëer een bibliotheek met hartgeluiden om het verloop van een ziekte te volgen of voor onderwijsdoeleinden, of deel uw opnames veilig met collega's. Gebruik bovendien Eko Artificial Intelligence om te helpen bij de detectie van hartgeluiden (abonnement vereist; slechts in een beperkt aantal landen beschikbaar).

VOLG 3M™ Littmann® BRAND
3M, Littmann, het L,Littmann logo, de L, Master Cardiology, Master Classic, Classic III en Cardiology IV zijn handelsmerken en/of geregistreerde handelsmerken van 3M. Ongeoorloofd gebruik is verboden. Eko handelsmerken, inclusief CORE zijn merken en/of geregistreerde handelsmerken van Eko Devices Inc. Bluetooth is een geregistreerd handelsmerk van Bluetooth SIG. Java is een geregistreerd handelsmerk van Oracle.
Wijzig land
Nederland - Nederlands