Houd patiënten met het 3M™ Bair Hugger™ Normothermiesysteem op temperatuur om hypothermie te voorkomen

Med nurse own the zone
 • Preventie van hypothermie tijdens operaties kan veel waarde toevoegen voor zorginstellingen, nu en in de toekomst. De kern op temperatuur wil zeggen dat de lichaamskerntemperatuur van een patiënt tijdens een operatie binnen het normotherme temperatuurbereik van 36,0 °C tot 37,5 °C wordt gehouden.1,2 Wanneer deze op de juiste manier worden gebruikt, kunnen systemen voor patiëntverwarming en temperatuurbewaking in operatiekamers het operatieteam helpen de lichaamskerntemperatuur van de patiënt proactief te bewaken en te handhaven, vanaf het moment dat de patiënt de preoperatieve ruimte binnenkomt tot het moment dat hij of zij wordt ontslagen uit de recovery.


 • Ontdek hoe wij u kunnen helpen De kern op temperatuur te houden
 • Ontdek hoe wij u kunnen helpen De kern op temperatuur te houden

  • Waarom is het handhaven van normothermie zo belangrijk voor de patiëntresultaten?
  • Wat zijn de algemene misvattingen en feiten?
  • Hoe kan mijn instelling patiënten op temperatuur houden?

  De antwoorden op deze en andere vragen vindt u in de gratis whitepaper, De kern op temperatuur: Het belang van proactief temperatuurmanagement als nieuwe norm bij de patiëntenzorg.


 • Videoafbeelding De kern op temperatuur
  3M™ Bair Hugger™ Temperature Monitoring Systeem

  Graden doen ertoe wanneer het gaat om normothermie van patiënten. Zelfs een kleine daling van de lichaamskerntemperatuur kan leiden tot onbedoelde hypothermie, een chirurgische complicatie die in verband wordt gebracht met een verhoogd risico op postoperatieve wondinfecties en andere potentieel dodelijke gevolgen die veel geld kosten.

 • Grafiekafbeelding De kern op temperatuur
  Belang van Temperatuurmanagement

  Proactief temperatuurmanagement, dat mogelijk wordt gemaakt met het Bair Hugger Normothermiesysteem, helpt artsen patiënten op temperatuur te houden en de normothermie voor elke operatiepatiënt te handhaven gedurende het gehele perioperatieve proces. Bekijk onze infographic De kern op temperatuur voor meer informatie.


Hoe kunt u patiënten op temperatuur houden tijdens het hele operatieproces?

 • Preoperatief

  Verwarm vooraf met een Bair Hugger forced-air verwarmingssysteem om temperatuurdaling door redistributie te voorkomen en bewaak de kerntemperatuur van de patiënt proactief met het Bair Hugger temperature monitoring systeem.

 • Tijdens de operatie

  Bewaak de kerntemperatuur tijdens de operatie met het Bair Hugger temperature monitoring systeem. Handhaaf de normothermie dan tijdens de hele chirurgische procedure proactief met een Bair Hugger deken of jas.

 • Postoperatief

  Handhaaf het comfort voor de patiënt en bevorder positieve resultaten door de kerntemperatuur op de recovery te blijven bewaken.

gradient hero banner
Het is tijd om de kern op temperatuur te houden
 • Maak behandeling van hypothermie overbodig met het Bair Hugger Normothermiesysteem. Dit systeem omvat een uitgebreid assortiment van high performance forced-air verwarmingsdekens en -jassen, die normothermie handhaven en daarmee bijdragen aan de bescherming van patiënten en de verbetering van patiëntuitkomsten. Ontdek hoe wij artsen kunnen helpen om normothermieprotocollen te implementeren met een complete oplossing voor verwarming en temperatuurbewaking.

 • afbeelding voor kerntemp
  Temperatuur is een vitale parameter

  De lichaamskerntemperatuur is een cruciale vitale parameter die tijdens het hele perioperatieve proces moet worden bewaakt. Proactief meten van de lichaamskerntemperatuur met een consistent, nauwkeurig en niet-invasief systeem, is de enige manier om het normotherme temperatuurbereik (36,0 °C - 37,5 °C) goed te handhaven1,2 en patiënten te beschermen tegen onbedoelde perioperatieve hypothermie. Bekijk onze infographic-video voor meer informatie over het Bair Hugger temperature monitoring systeem.


Referenties

 1. Schroeck H, Lyden AK, Benedict WL, Ramachandran SK. Time Trends and Predictors of Abnormal Postoperative Body Temperature in Infants Transported to the Intensive Care Unit. Anesthesiology Research and Practice. 2016:7318137
 2. Hooper VD, Chard R, Clifford T, Fetzer S, Fossum S, Godden B, Martinez EA, Noble KA, O’Brien D, Odom-Forren J, Peterson C, Ross J, Wilson L. ASPAN’s Evidence-Based Clinical Practice Guideline for the Promotion of Perioperative Normothermia: Second Edition. Journal of PeriAnesthesia Nursing, Vol 25, No 6 (December), 2010: pp 346-365