behandeling van lymfoedeem

Verzorging van open been en oedeem

Vraag een proef- of adviesgesprek aan
Oplossingen voor het management van veneuze beenulcera

Oplossingen voor het management van veneuze beenulcera

Uw patiënten rekenen op u om de pijn en het ongemak veroorzaakt door Ulcus Cruris te verminderen. Dit is mogelijk door het inzetten van ‘best practices’ op het gebied van compressietherapie, huid- en wondverzorging toepast om het genezingsproces te ondersteunen.

Meer informatie over de oplossingen van 3M op het gebied van compressietherapie en wondverzorging (PDF, 2.3 MB).

 • compression systeem

  Effectieve en comfortabele compressietherapie

  • Compressietherapie wordt als de 'goudenstandaard-methode' gezien voor de behandeling van oedeem in de onderste extremiteiten en veneuze ulcera.1

   3M heeft compressietherapie een belangrijke impuls gegeven door materialen te ontwikkelen met Intelligent Compression Dynamics, ofwel comfortabele, therapeutische compressie voor de verzorging van ulcus cruris. Het 3M™ Coban™ 2-compressiesysteem biedt een comfortabele, stevige zwachtel die voortdurend de juiste compressie geeft om oedeem te verminderen.

   Het gepatenteerde materiaal blijft goed zitten en zorgt ervoor dat patiënten normale kleren en schoenen kunnen dragen. Het 3M™ Coban™ 2-compressiesysteem is veel dunner dan compressiesystemen met vier lagen.

   Het 3M™ Coban™ 2 Layer-compressiesysteem (PDF, 4.2 MB) is speciaal ontwikkeld om variaties bij het aanbrengen te verminderen, zodat telkens opnieuw een consistente compressie wordt verkregen.

    1. Harding K, et al. Simplifying venous leg ulcer management. Consensus recommendations. Wounds International 2015.

Vraag direct een workshop aan
Vraag direct een workshop aan

Hoe kunt u patiënten helpen om veneuze insufficiëntie te bestrijden en genezing te bevorderen, comfort te verbeteren, kosten te verlagen en de kwaliteit van leven te verhogen? Vraag vandaag nog een workshop aan.

Aanvragen
 • Compressie therapie

  Begrip van veneuze beenzweren

  "Het is aangetoond dat veneuze beenulcera (UCV) een verwoestende invloed kunnen hebben op de kwaliteit van leven van een patiënt. 81% van de patiënten met UCV ervaart verminderde mobiliteit en 50% meldt ernstig beperkte mobiliteit. Bovendien ervaart 68% van deze patiëntengroep een toename in angst, woede, depressie en sociaal isolement.2

  Leer hoe u patiënten met veneuze insufficiëntie kunt helpen door de heling te bevorderen, het comfort te verbeteren, de kosten te verlagen en de kwaliteit van leven met betrekking tot de gezondheid te verbeteren.

  Meer informatie over de verzorging van veneuze beenzweren

   1. Brem H, Kirsner RS, Falanga V. Protocol for the successful management of venous ulcers. Am J Surg 2004 Jul; 188 (1A Suppl):1-8

 • Behandeling van veneuze beenzweren vereenvoudigen

  Internationale casestudies: 3M™ Kerramax Care™ superabsorberend verband en 3M™ Coban™ 2 Tweelaags Compressiesysteem

  De combinatie van het 3M™ Kerramax™ Care superabsorberend verband en het Coban 2 Tweelaags Compressiesysteem is ontworpen om zorgprofessionals en patiënten te helpen bij de behandeling van veneuze ulcera (VLU's). In dit document worden acht casestudies gepresenteerd waarin de klinische prestaties van het Kerramax Care superabsorberend verband en het Coban 2 Tweelaags Compressiesysteem worden geëvalueerd bij verschillende patiënten met VLU's die in verschillende zorgomgevingen worden behandeld.

  Download uw exemplaar casestudies  "3M™ Kerramax Care™ superabsorberend verband en 3M™ Coban™ 2 Tweelaags Compressiesysteem". (PDF, 564 KB)
 • Lymfoedeem in de praktijk

  Lymfoedeem in de praktijk

   Lymfoedeem is een zwelling door een verstoorde werking van het lymfestelsel. Dit kan worden veroorzaakt doordat het lymfesysteem zich niet goed ontwikkelt of door beschadiging of trauma. Lymfoedeem kan overal in het lichaam optreden, op één of meerdere plaatsen. Dit hangt ervan af waar de werking van de lymfevaten is verstoord. Uit recent onderzoek blijkt dat lymfoedeem voorkomt bij ten minste 240.000 mannen, vrouwen en kinderen in het Verenigd Koninkrijk (Lymphoedema Support Network).

   "Bezoek onze Lymphoedeem pagina voor publicaties, educatiemateriaal, video's en andere ondersteunende bronnen."


Uitgelichte video's


 • Wanneer u dit formulier indient, kan u via e-mail/telefonisch gecontacteerd worden door een 3M medewerker of door één van onze geauthoriseerde zakelijke partners waarmee wij uw gegevens mogelijk delen in overeenstemming met het privacybeleid van 3M.

 • Geef uw informatie over uw professionele interesse, zodat u alleen informatie van 3M ontvangt die interessant en relevant voor u is

 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • VERZENDEN

Excuses.

Er ging iets fout. Probeer het later opnieuw.

Bedankt.

We hebben je verzoek ontvangen.