Verpleegkundige verzorgt een oncologiepatiënt

Bescherm uw patiënten. 3M-oplossingen voor oncologiezorg.

3M maakt het verlenen van oncologiezorg eenvoudiger voor u en veiliger voor uw patiënten.

vraag uw 3M-vertegenwoordiger contact op te nemen

Zoals oncologiepatiënten op u rekenen, kunt u rekenen op 3M Science.

Leven met kanker veiliger maken voor patiënten.

De meeste oncologische behandelingen worden toegediend via vasculaire katheters.
Hoewel vasculaire katheters het voordeel bieden van langdurige veneuze toegang, hebben ze ook een risico op infectieuze complicaties met name kathetergerelateerde bloedbaaninfecties (CRBSI). Van voorbereiding van vasculaire toegang tot het veiligstellen van deze katheters en het beschermen van de huid eromheen, 3M is uw vertrouwde partner die u ondersteunt met evidence-based oplossingen, zodat u de best mogelijke zorg kunt leveren.  

Kies het juiste katheterverband voor de beste patiëntenzorg.

Elke IV‑insteekplaats kan te maken krijgen met infectie, losraken, huidbeschadiging en andere complicaties. Deze complicaties kunnen de patiënt ongemak en pijn bezorgen. Ze kunnen leiden tot een langere ziekenhuisopname, extra behandelingen en chirurgische ingrepen, én zelfs tot een hogere patiëntensterfte.
3M-oplossingen helpen u veiligere zorg te verlenen aan oncologiepatiënten.

 • 3M Tegaderm CHG-verband is het enige transparante fixatieverband waarvan is aangetoond dat het CRBSI en katheterkolonisatie vermindert, in lijn met evidence-based richtlijnen en praktijknormen, en biedt onmiddellijk een antimicrobiële werking zodra het op de huid wordt aangebracht.

 • Beheer van vaatkatheter bij oncologie - Video Er zijn veel verschillende soorten katheters in de oncologie. Deze moeten op verschillende manieren behandeld en gefixeerd worden. 3M biedt verschillende behandelingsopties - ook met extra antimicrobiële bescherming.


groene gradiëntbanner
Bescherm uw patient. 3M-oplossingen voor oncologiezorg.

Met de infectiepreventieoplossingen van 3M kunt u meer tijd besteden aan de zorg voor uw patiënten en hoeft u zich minder zorgen te maken over complicaties.  

Vraag uw 3M-vertegenwoordiger contact op te nemen

Vereenvoudigde bescherming van Poortkatheters

 • Tegaderm IV Aanbrengen van poortverband
 • Antimicrobiële bescherming voor patiënten met geïmplanteerde veneuze poorten

  Uw patiënten ondergaan intensieve behandelingen en degenen met geïmplanteerde veneuze poorten worden vaak geconfronteerd met oncomfortabele, slecht passende verbanden die onvoldoende bescherming bieden. 3M Tegaderm IV poortkatheterverbanden zijn speciaal ontworpen voor geïmplanteerde veneuze poorten en bieden zowel antimicrobiële bescherming als het comfort dat uw patiënten verdienen.

  Gemakkelijk te verwijderen - het kleefvrije venster minimaliseert het kleefcontact met de niet-borende naald en de huid van de patiënt, waardoor er minder risico is dat het verband aan de naald blijft kleven tijdens het verwijderen.


IV-fixatieverband + Katheterfixatiehulpmiddel

 • Een fixatieoplossing zonder hechtingen voor PICC- en CVC-katheters

  Betrouwbare fixatie van Perifeer Ingebrachte Centrale Katheters (PICC) en Centraal Veneuze Katheters (CVC) is van cruciaal belang om de klinische en financiële gevolgen van complicaties te vermijden. Traditionele fixatiehulpmiddelen kunnen lastig en pijnlijk zijn om aan te brengen en te verwijderen. Hechtingen kunnen ongemakkelijk zijn voor patiënten en prikaccidenten kunnen leiden tot een aanzienlijke belasting voor instellingen en zorgprofessionals.

 • Vasculaire toegangshulpmiddel voor PICC/CVC

Antimicrobieel verband voor centraal veneuze katheters (CVC)

 • Aanbrengen van Tegaderm CHG-verband
 • Antimicrobiële bescherming voor patiënten met centraal veneuze katheter

  3M Tegaderm CHG Chloorhexidinegluconaat IV-fixatieverband is ontworpen voor een maximale bescherming van uw oncologiepatiënten. Het is het enige transparante verband dat is goedgekeurd door de FDA voor het verminderen van kathetergerelateerde bloedbaaninfecties (CRBSI) en katheterkolonisatie, in lijn met evidence-based richtlijnen en praktijknormen.

  Geïntegreerd infuusverband combineert infectiereductie met zichtbaarheid van de insteekplaats, katheterfixatie en gebruiksgemak.


Antimicrobieel verband voor perifere IV-katheters (PIV)

 • Verlaag het risico op PIV-complicaties

  3M Tegaderm Antimicrobieel IV Geavanceerd fixatieverband 9132 is een geïntegreerd infuusverband waarin antimicrobiële bescherming, zicht op de insteekplaats, katheterfixatie en een consistente wijze van aanbrengen voor perifere infusen samenkomen.

  Onderdrukt de hergroei van huidflora aantoonbaar tot 7 dagen.¹

  Het verband is speciaal ontwikkeld voor perifere infuuskatheters.

   

 • tegaderm antimicrobieel v geavanceerd fixatieverband

3M™ Curos™ desinfectiedoppen voor poortbescherming

 • 3M™ Curos™ Desinfecterende poortbeschermers
 • Het risico op bloedbaaninfecties verminderen

  3M Curos desinfecterende poortbeschermers desinfecteren in 1 minuut en beschermen de toegang tot 7 dagen, mits niet verwijderd.

  3M Curos desinfecterende poortbeschermers zijn met alcohol geïmpregneerd, bieden snelle passieve desinfectie en besparen verpleegkundigen waardevolle tijd in vergelijking met de meeste 'scrub the hub'-protocollen.

  Fel gekleurd, zodat zorgverleners het gewenste protocol gemakkelijker kunnen naleven en controleren.

  Consistent gebruik van 3M™ Curos™ Desinfectiedoppen op naaldloze IV-connectoren wordt in verband gebracht met afname van CLABSI's.


3M™ Cavilon™ No Sting Barrier Film

 • Helpt aantoonbaar de huid van uw patiënt te beschermen.

  3M Cavilon niet-prikkende barrièrefilm vormt een ademende, transparante en beschermende filmlaag tussen huid en de kleeflaag van het fixatieverband, het fixatiehulpmiddel of de tape.

  3M Cavilon niet-prikkende barrièrefilm 1 ml applicator 3343 is een gentle, effectieve en CHG-compatibele oplossing die de huid rond insteekplaatsen beschermt en huidletsel ten gevolge van vocht voorkomt.

 • Cavilon met Curos

Wij maken ons sterk om u en uw team te ondersteunen

Banner Klinisch bewijs

Maak kennis met de nieuwste bewijsgegevens

We zijn er trots op dat het gebruik van Tegaderm™ CHG verbanden voor antimicrobiële bescherming, verminderd infectierisico, gebruiksgemak en health economics, wordt ondersteund door robuust klinisch bewijs.

DOWNLOADEN (PDF, 648 KB)

Effectieve en bewezen technologie

Evidence-based oplossingen van 3M kunnen u helpen patiënten te beschermen, de tevredenheid te vergroten en het risico op dure complicaties te verminderen - terwijl u tegelijkertijd een hoog niveau van zorg levert.

groene banner

Vraag uw 3M-vertegenwoordiger contact op te nemen.

 • Wanneer u dit formulier indient, kunt u via e-mail/telefonisch gecontacteerd worden door een 3M medewerker.

 • Alle velden zijn verplicht, tenzij anders aangegeven.

 • Geef uw informatie over uw professionele interesse, zodat u alleen informatie van 3M ontvangt die interessant en relevant voor u is

 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Verzenden

Excuses.

Er ging iets fout. Probeer het later opnieuw.

Bedankt.

We hebben je verzoek ontvangen.


Literatuurverwijzingen

 1. Bashir MH, Olson LK, Walters SA. Suppression of regrowth of normal skin flora under chlorhexidine gluconate dressings applied to chlorhexidine gluconate-prepped skin. Am J Infec Control. 2012;40:344–348.