Verpleegkundige die de handen wast

Verbeter de resultaten

 

Voor elke patiënt. Elke keer opnieuw.

U staat klaar voor uw patiënten. Wij staan klaar voor u.

De wereldwijde pandemie heeft het leven over de hele wereld op allerlei manieren veranderd. De operatiekamers vielen stil, terwijl u zorgde voor de mensen die het nodig hadden.

Nu de operaties weer worden hervat, bent u gericht op wat er het meest toe doet: het veilig uitvoeren van operaties en het verbeteren van kwaliteit van levens.

3M kan u helpen met wetenschappelijk onderbouwde oplossingen en richtlijnen voor het verhogen van de efficiëntie, het voorkomen van complicaties en het leveren van betere resultaten voor uw patiënten.

Voor elke patiënt. Elke keer opnieuw.

Nieuwe webinars: Terug naar de operatiekamer - persoonlijke beschermingsmiddelen in de operatiekamer. Schrijf u vandaag nog in!


Sluiten  

3M wil u ondersteunen met klinisch bewezen oplossingen die u en uw patiënten beschermen, zodat u zich kunt focussen op wat er het meest toe doet.

Klik op de hotspots voor meer informatie over 3M-oplossingen, van voorbereiden van de patiënt tot chirurgische ingrepen en patiëntherstel.

 • 3M-oplossingen voor het voorbereiden van de patiënt

Negatieve druktherapie bij gesloten incisie

PREVENA™ Therapie is speciaal ontwikkeld voor incisiemanagement en helpt patiënten, clinici, praktijken en ziekenhuizen te beschermen tegen de vele gevolgen van postoperatieve wondinfecties.

Meer informatie

Peroperatieve patiëntverwarming

Het 3M™ Bair Hugger™ Normothermiesysteem helpt bij het handhaven van normothermie voor operatiepatiënten, waardoor het risico op complicaties als gevolg van onbedoelde perioperatieve hypothermie wordt verlaagd7.

Meer informatie

Controle van omgevingsreiniging

Verontreinigd of schoon? Uw ogen kunnen het niet waarnemen. Het 3M™ Clean-Trace™ ATP Controlesysteem kan in realtime een reinheidsresultaat leveren en u helpen om zeker te weten dat het schoon is.

Meer informatie

Vaattoegang

Elke IV‑katheter en alle IV-toegangspoorten vormen een potentieel risico op complicaties, zoals infectie, verplaatsing, huidbeschadiging. Ontdek hoe u elke IV-katheter kunt fixeren en beschermen - van inbrengen tot verwijderen.

Meer informatie

Sterilisatiezekerheid

3M maakt het sneller en gemakkelijker om met zekerheid te kunnen controleren of chirurgische instrumenten en apparaten correct zijn gesteriliseerd.

Meer informatie

Prewarming

10-20 minuten prewarming met de 3M™ Bair Hugger™ vóór de anesthesie volstaat om warmte op te slaan in de periferie van de patiënt. Hierdoor wordt de daling van de kerntemperatuur als gevolg van de redistributie van de temperatuur beperkt¹.

Meer informatie

Ontharing antiseptisch

3M™ Chirurgische Clipper - Leg de lat hoger, beperk het risico op snijwondjes². Ongeacht de chirurgische focus, de workflow of het budget, de 3M clipper zorgt voor positieve perioperatieve ervaringen voor personeel, chirurg en patiënt.

Meer informatie

Postoperatief incisiemanagement

3M™ Tegaderm™ Absorberend Transparant Acrylverband biedt een transparante barrière en langere draagtijd. Men kan controleren op infectie en vroegtijdig ingrijpen zonder de incisie te verstoren. De patiënt kan hiermee douchen.

Meer informatie

Negatieve druktherapie voor wonden met instillatie

Economische modellen tonen aan dat V.A.C. VERAFLO™ Therapie, vergeleken met V.A.C.®Therapie, kan helpen de totale zorgkosten bij geïnfecteerde of besmette wonden te verlagen door een kortere verblijfsduur en minder heroperaties8.

Meer informatie

Temperatuurmanagement

Aangetoond is dat het 3M™ Bair Hugger™ Temperatuurmonitoringsysteem- een non-invasief systeem voor continue bewaking van de kerntemperatuur - even nauwkeurig presteert als een Swan-Ganz-katheter en andere veelgebruikte invasieve systemen⁶.

Meer informatie

Persoonlijke beschermingsmiddelen

3M zet zich ervoor in om clinici te ondersteunen bij het veilig gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen om zichzelf en hun patiënten te beschermen.

Meer informatie

Antimicrobiële incisiefolies

Bewijs heeft aangetoond dat het aanbrengen van 3M™ Ioban™ 2 Antimicrobiële incisiefolie het risico op huid rekolonisatie kan verminderen, wat in verband wordt gebracht met postoperatieve wondinfecties (POWI) ³,⁴,⁵.

Meer informatie

Negatieve druktherapie voor wonden met instillatie

V.A.C. VERAFLO CLEANSE CHOICE™ verband in combinatie met V.A.C. VERAFLO™ Therapie vergemakkelijkt verwijdering van geïnfecteerd weefsel en biedt een alternatief voor wondreiniging wanneer operatieve wondzorg uitgesteld of niet wenselijk is

Meer informatie

Uzelf beschermen. Patiënten voorbereiden.


Complicaties voorkomen. Levens beter maken.

 • POWI-route infographic
  Het risico op postoperatieve wondinfecties verkleinen

  Tot wel vijf procent van alle patiënten die een operatie ondergaan, ervaart de negatieve gevolgen van een POWI, zoals een langer verblijf in het ziekenhuis. Ongeveer zestig procent van alle POWI's is echter te voorkomen door het gebruik van wetenschappelijk onderbouwde richtlijnen.

  Meer informatie

 • PREVENA-therapieoplossingen
  Bescherming. Vernieuwd.

  Het is tijd voor een nieuwe aanpak van postoperatief incisiemanagement. Zonder verbandwissel tot wel 7 dagen lang, helpt PREVENA-therapie u, uw patiënt en het ziekenhuis te beschermen door een kortere verblijfsduur en een vroegtijdig ontslag mogelijk te maken. Het is klinisch bewezen dat PREVENA-therapie postoperatieve wondinfecties en de daarmee gepaard gaande heropnames vermindert. PREVENA-therapie beschermt vanaf het ziekenhuis tot thuis.

  Meer informatie


Onderbouwde beslissingen. Bijscholing.

 • Ondersteuning voor aankoop
  Ondersteuning voor aankoop

  Ontdek alles wat u moet weten over patientwarming, antimicrobiële incisiefolies en incisiemanagement om u te helpen bij het nemen van weloverwogen beslissingen om uw klinische collega's te voorzien van de juiste middelen en materialen.

  Meer informatie

 • Health Care Academy
  3M℠ Health Care Academy

  Via de 3M℠ Health Care Academy kunt u zich inschrijven voor cursussen en webinars over onderwerpen die relevant zijn voor uw klinische praktijk.

  Schrijf u vandaag nog in


Forced-air warming en COVID-19

Lees de nieuwste reactie van 3M met betrekking tot het belang van het verwarmen van operatiepatiënten tijdens de COVID-19-pandemie

Krijg de recentste informatie

Neem contact op

Onze 3M specialisten kunnen niet wachten om onze klanten weer te gaan bezoeken. Wij staan graag voor u klaar.

Meer informatie


Referenties

 1. Horn EP, Bein B, Bohm R, Steinfath M, Sahili N, Hocker J. The Effect of Short Time Periods of Pre-Operative Warming in the Prevention of Peri-operative Hypothermia. Anaesth. 2012. 67(6).
 2. 3M data on file 05-013632.
 3. Yoshimura et al. Plastic iodophor drape during liver surgery operative use of the iodophor impregnated adhesive drape to prevent wound infection during high risk surgery. World J. Surgery. 2003; 27:685-688.
 4. Rezapoor M, Tan TL, Maltenfort MG, Parvizi J. Incise draping reduces the rate of contamination of the surgical site during hip surgery: a prospective, randomized trial. J Arthroplasty. Im Druck.
 5. Bejko et al. Comparison of efficacy and cost of iodine impregnated drape vs. standard in cardiac surgery: study in 5100 patients. J Cardiovasc Trans. Res. 2015; 8:431-437.
 6. Eshraghi Y et al. An Evaluation of a Zero-Heat-Flux Cutaneous Thermometer in Cardiac Surgical Patients. Anesth Analg. 2014 Sep;119(3):543–9.
 7. Sessler DI. Mild Perioperative Hypothermia. N Engl J Med 1997; 336:1730-1737.
 8. Kim PJ, Attinger CE, Steinberg JS, et al. The Impact of Negative-Pressure Wound Therapy with Instillation Compared with Standard Negative-Pressure Wound Therapy: A Retrospective, Historical, Cohort, Controlled Study. Plast. Reconstr. Surg.2014; 133:709-716.