drie medische professionals die naar een computerscherm kijken

Gebruiksaanwijzing zoeken

Gebruiksaanwijzing

3M streeft ernaar om uw werk gemakkelijker te maken met betrouwbare kwaliteitsproducten in combinatie met uitgebreide training, documentatie en klinische, technische en klantgerichte ondersteuning.

Met ons wettelijk verplichte portaal kunt u* gemakkelijk gebruiksinformatie vinden voor producten van 3M Health Care.

Aanvullende informatie zoals conformiteitsverklaringen en certificaten zijn voor sommige producten ook verkrijgbaar.

  • Een laptop en een Littmann stethoscoop tegen een witte achtergrond met op het scherm de startpagina van het hulpmiddel van 3M om te zoeken naar gebruiksinformatie.

    Klik op de onderstaande knop voor toegang tot de 3M-gebruiksaanwijzingen. Ons wettelijk verplichte portaal wordt in een nieuw venster geopend.

    U kunt zoeken naar gebruiksaanwijzingen voor uw specifieke product door gebruik te maken van een vrije tekstzoekopdracht of door te bladeren door de verschillende categorieën.

    Gebruiksaanwijzingen en aanvullende gegevens zoals conformiteitsverklaringen en certificaten kunnen direct worden weergegeven of gedownload voor later gebruik.

    NAAR 3M GEBRUIKSAANWIJZINGEN ZOEKEN 


Op zoek naar gebruiksaanwijzingen van KCI-producten?

Informatie over het gebruik van KCI-producten is momenteel alleen verkrijgbaar op de website van KCI.


Hebt u meer hulp nodig?

Wij helpen u graag! Neem contact op met onze klantenservice als u meer hulp nodig hebt.


  • *De informatie op de website voor het zoeken naar gebruiksinformatie is bedoeld voor zorgprofessionals. Patiënten dienen uitsluitend hun zorgverlener te raadplegen over specifieke medische aandoeningen en behandelingen, de informatie op de website en de voor- en nadelen van bepaalde producten en diensten die op de website worden vermeld. De documenten zijn onderhevig aan verandering. Gebruik eerst de website voor het zoeken naar gebruiksinformatie voor de meest recente versie voordat u een document raadpleegt. Houd er rekening mee dat, als u zoekt op productnummer, niet noodzakelijkerwijs de juiste versie van de gebruiksinformatie wordt weergegeven voor het desbetreffende product. Gebruiksinformatie die u op deze manier verkrijgt, dient uitsluitend ter informatie en mag niet worden gebruikt als vervanging van huidige productlabels.