Collega's in een zakenbespreking op kantoor - beschermd door Thinsulate raamfolie.

Uw kantoor is het hele jaar door comfortabel

3M™ Thinsulate™ raamfolie van de Climate Control-serie is een kosteneffectieve optie voor u om uw ramen te verbeteren naar een hogere energie-efficiëntie voor meer comfort, het hele jaar door.

Hogere energie-efficiëntie door betere raamisolatie.

Vrouwelijke collega geeft presentatie op een groot kantoor - beschermd door Thinsulate raamfolie.

Bekijk hoe u het hele jaar door geniet van comfortabele ruimten

 • Afbeelding van sneeuwvlok
  Klimaatbeheersing

  3M Thinsulate raamfolie van de Climate Control-serie biedt klimaatbeheersing en helpt de warmte in de winter binnenshuis te houden. In de zomer blijft het juist koel. Deze folie is geschikt voor de weersomstandigheden van alle seizoenen. De glasfolie compenseert voor koude/warme glaslocaties in uw gebouwen en zorgt voor meer comfort voor u en uw huurders.

 • Grafiek met positieve toename
  Hogere efficiency

  Naar schatting is 34% van alle verwarming en afkoeling in kantoorgebouwen herleidbaar tot de beglazing. Beheer uw energiekosten voor een fractie van de kosten voor het vervangen van uw ramen. 3M Thinsulate raamfolie van de Climate Control-serie is een "Low-E" folie met lage-emissie; de isolatiewaarde van enkel glas wordt bijna gelijk aan die van dubbel glas, en de isolatiewaarde van dubbel glas is bijna gelijk aan die van drievoudig glas.

 • Afbeelding met leesbril
  Fraai uiterlijk blijft behouden

  3M Thinsulate raamfolie van de Climate Control-serie is toegepast bij historische gebouwen voor een hogere duurzaamheid, meer comfort en een betere bescherming tegen UV-invloeden, met behoud van de bestaande uitstraling van het gebouw. 3M Thinsulate Climate Control Window Film is een bijna onzichtbare folie die professioneel op het glas wordt geïnstalleerd. De folie heeft een neutraal uiterlijk waardoor de huidige situatie niet noemenswaardig verandert, zowel binnen als buiten.


Praktijkvoorbeeld

De historische residentie van de gouverneur van Minnesota is een statig huis in de Tudor-stijl dat stamt uit 1912. Het gebouw moest echter voldoen aan de nieuwe energierichtlijnen voor overheidsgebouwen in Minnesota. Bekijk hoe dit is gelukt met de raamfolie 3M Thinsulate Climate Control Window Film.


Afbeelding met grijze achtergrond en UV-bescherming


UV-BESCHERMING

Het gebruik van raamfolie in woningen wordt aanbevolen vanwege de eigenschappen van de folie waardoor UV-straling en hitte wordt geblokkeerd.

Hoe werkt de raamfolie 3M Thinsulate Climate Control Window Film?

 • Afbeelding die aangeeft hoe de raamfolie Thinsulate Climate Control Window Film werkt in de winter
  WARM IN DE WINTER

  De hitte reflecterende folie technologie houdt u warmer in de winter.

 • Afbeelding die aangeeft hoe de raamfolie Thinsulate Climate Control Window Film werkt in de zomer
  KOEL IN DE ZOMER

  Zonwerende folie technologie houdt u koeler in de zomer door UV-straling en hitte te blokkeren.


Meisje speelt met hond voor een groot raam met Thinsulate raamfolie

ISOLATIE VOOR UW RAMEN.

  

Al tientallen jaren wordt isolatiemateriaal in muren en daken toegepast om woningen beter te isoleren. Onze raamfolie werkt op dezelfde manier. Deze folie verhoogt de isolatiewaarde van een enkel raam tot die van dubbel glas; en de waarde van dubbel glas tot die van drievoudig glas. Hierdoor blijft uw woning in de winter warm, en wordt de zomerhitte buiten gehouden.

Collega's die praten voor grote glazen panelen - beschermd door Thinsulate raamfolie.

PROFESSIONELE INSTALLATIE EN BEHOUD VAN FRAAI UITERLIJK.

  

Vrijwel onzichtbaar. 3M Thinsulate raamfolie van de Climate Control-serie wordt op professionele wijze rechtstreeks op het glas geïnstalleerd. Dit proces is snel en eenvoudig en kost veel minder dan het vervangen van uw ramen.