News

 • Placeholder

  Placeholder


Muurafwerkingen voor binnen en buiten

De warmte van houtnerf. De strakke uitstraling van metaal. De koelte van natuurlijk steen. En honderden andere opties. Zo veel afwerkingen om uit te kiezen, 3M™ DI-NOC™ Architectural Finishes heeft het allemaal voor een betaalbare prijs. Denk aan DI-NOC en je denkt niet aan fake – maar aan fantastisch

Lees meer over Di-Noc


Toepassingen in- en exterieurfolie

 • Renovaties van gebouwen
  Renovaties van gebouwen

  3M folies kunnen gebruikt worden om de binnen- en buitenkant van uw gebouw op te frissen of te vernieuwen. Getextureerd, metaal-, glans- en marmereffecten zijn allemaal mogelijk met 3M architecturale folies; uw gebouw is zo weer als nieuw voor een fractie van de prijs.

  Contact opnemen
  Bekijk Productinformatie

 • Getextureerd & Natuurlijk ontwerp afwerkingen voor interieurs
  Getextureerd & Natuurlijk ontwerp afwerkingen voor interieurs

  3M getextureerd en natuurlijk ontwerp afwerkingen bieden snelle en efficiënte renovatieoplossingen met eenvoudig en betaalbaar onderhoud na de installatie. Liften, toiletten, onthaalbalie; bijna elke ondergrond kan er anders uit komen te zien dankzij 3M oppervlakteafwerkingen

  Contact opnemen
  Bekijk Productinformatie

   

 • Whiteboardoppervlaktes
  Whiteboardoppervlaktes

  Met 3M whiteboardmaterialen is het makkelijk om van muren en tussenwanden whiteboards van elk denkbaar formaat te maken. Ze kunnen op diverse manieren gebuikt worden: van vergaderzalen op kantoor, universiteiten, peuterspeelzalen en scholen tot in de detailhandel. Het is gemakkelijk met 3M.

  Contact opnemen
  Bekijk Productinformatie

   


De voordelen van 3M DI-NOC Architecturale Afwerking

 • Gegarandeerd
  Beproefd & Getest

  3M DI-NOC Architecturale afwerkingen zijn zeer goed bestand tegen water, vuil en slijtage. Bij gebruik binnen gaat de folie twaalf jaar mee en buiten tot wel vijf jaar; deze folies gebruiken 3M's geavanceerde technologie om een uitstekende kwaliteit en duurzaamheid te bieden samen met een enorme gemoedsrust.

 • Betaalbaar & Hoge Kwaliteit
  Betaalbaar & Hoge Kwaliteit

  Licht in gewicht en zelfklevend, 3M DI-NOC architecturale afwerkingen kunnen toegepast worden op de bestaande onderlaag. Dit scheelt werk en materiaalkosten vergeleken met natuurlijke materialen. Met 3M DI-NOC producten creëert u een geheel nieuwe look, snel en betaalbaar. Maar niet ten koste van de esthetiek, dankzij de ongelooflijke gelijkenis van natuurlijke materialen.

 • Eenvoudig te Installeren en Flexibel
  Eenvoudig te Installeren en Flexibel

  De 3M™ Comply™-lijmtechnologie laat luchtbellen ontsnappen door onzichtbare kanalen in de lijm; dit maakt snel en bubbelvrij aanbrengen mogelijk. Tegelijkertijd hecht het zich stevig vast aan zowel elke ondergrond. Eenvoudig aan te brengen, dit bespaart tijd en geld. Op platte ondergronden, of op complexe rondingen. Perfect voor muren, plafond, vloeren, meubilair of armaturen. Het vinyl materiaal is van zichzelf ontzettend flexibel.


Video's


DownloadsGecertificeerde Installateurs

Vind een gecertificeerde installateur bij jou in de buurt.


Over Oppervlakteafwerkingen

Renovatie is makkelijk met 3M DI-NOC Oppervlakteafwerkingen. Deze oppervlakteafwerkingen kunnen gebruikt worden om elk denkbaar oppervlak in realistisch hout of marmer te veranderen of een getextureerde afwerking te geven. Renoveer en vernieuw uw meubilair, muren, werkbladen en armaturen om uw ruimte een geheel nieuwe look te geven tegen een betaalbare prijs. Meer informatie over Di-Noc.