3M Automotive

 

 • share

  Ontdek onze 2018 Racewagen Collectie!

  april 17, 2018
  share

  Verzamel deze mooie bolides, mis er geen enkele!

  Hoe gaat deze spaaractie in zijn werk? Bij aankoop van een bepaald bedrag aan 3M producten, zal u een Bburago miniatuur racewagen in ontvangst mogen nemen op schaal 1/32. Elk kwartaal zetten we andere producten in de kijker en kan u sparen voor telkens een nieuw model. De voorwaarden en deelnemende producten worden gecommuniceerd via de promo leaflets. Op het einde van de rit, na deelname aan elke actie, heeft u een mooie collectie van 4 modellen bij elkaar gespaard.

  Promotie kwartaal 1: Fernando Alonso

  Voor kwartaal 1 hebben we gekozen voor de Ferrari racewagen van F. Alonso als premium bij onze Abrasives. Op 25 september 2005 werd hij 3de in de GP van Brazilië en tegelijk de jongste wereldkampioen in de geschiedenis.

  Voordat Alonso in 2015 naar McLaren verhuisde was hij vier jaar lang succesvol in deze prachtige Ferrari.

  Promotie kwartaal 2: Lewis Hamilton

  Kwartaal 2 kan u gaan voor Lewis Hamilton, een Engelse piloot en viervoudig wereldkampioen in 2008, 2014, 2015 en 2017. Sinds 2013 rijdt hij voor het team van Mercedes.


  Promotie kwartaal 3: Max Verstappen

  In kwartaal 3 hebben we gekozen voor misschien wel de grootste favoriet van de Benelux regio: Max Verstappen. Max is een autocoureur met de Nederlandse en Belgische nationaliteit die onder de Nederlandse vlag rijdt. Hij rijdt voor Red Bull Racing.


  Promotie kwartaal 4: Sebastian Vettel

  We sluiten het rijtje af met opnieuw een wereldkampioen, Sebastian Vettel. Hij debuteerde in 2007 en werd wereldkampioen in 2010, 2011, 2012 en 2013. In 2015 verruilde hij het team van Red Bull Racing voor dat van Ferrari.

  Voor meer informatie over deze verschillende promoties, neem een kijkje in onze promotiefolder. Wil u graag op de hoogte blijven van alle laatste nieuwe innovaties en promoties? Vul dan ook zeker het formulier in en ontvang onze eNews.

  Promoties