Persoon die werkt met een biofarmaceutische productiemachine

De productie van recombinante eiwitten

DE NIEUWE LAB-CAPSULES BEKIJKEN

Biofarmaceutische productie

 • Wanneer u in de biotech-industrie werkt, is het uw doel om de marktintroductietijd te verkorten en de efficiëntie van het productieproces voor biologische geneesmiddelen te verbeteren. 3M helpt u daar graag bij.

  In 3M-producten komen onze expertise in materiaalkennis, filtratie en opzuiveren van eiwitten samen om oplossingen te bieden voor het upstream en downstream verwerken van biologische producten. 3M™ Zeta Plus™ Depth Filters, 3M™ Emphaze™ AEX Hybrid Purifier, 3M™ LifeASSURE™ Filters en 3M™ Polisher ST zijn producten voor eenmalig gebruik die toepassing als platform en een robuuste zuivering voor diverse biofarmaceutische producten mogelijk maken. Ze zijn ontworpen voor alle processtadia, van laboratoriumschaal tot productie.

De productie van monoklonale antilichamen

De productie van monoklonale antilichamen (mAb) vereist robuuste, schaalbare oplossingen gedurende het hele proces, van clarificeren tot de laatste opzuiveringsstappen.

3M Zeta Plus Depth Filters en 3M Emphaze AEX Hybrid Purifier zijn uniek en speciaal ontworpen voor de biofarmaceutische industrie, om de celoogst en clarificatie te optimaliseren. 3M Polisher ST is een nieuw product dat ontworpen is voor een kostenefficiënt eenmalig gebruik, om de opbrengst en de zuiverheid in therapeutische recombinante eiwitprocessen in de meeste gebruikscondities te verhogen. De nieuwste oplossing van 3M, 3M™ Harvest RC, maakt gebruik van anion exchange (AEX) vezelchromatografie voor het efficiënt scheiden van cellen, celresten en DNA van de oogstvloeistof die het beoogde product bevat.

 • Afbeelding van de 3M™ Harvest RC volgende generatie klaringstechnologie
  3M Harvest RC

  3M Harvest RC is een single-stage oogst- en clarificatieoplossing in capsulevorm voor eenmalig gebruik, met hoge productopbrengst (> 95%), voor recombinante eiwitten die tot expressie komen in CHO-celculturen (Chinese Hamster Ovary). Het product bevat een innovatief volledig synthetisch anion exchange chromatografiemedium met vezelstructuur, gecombineerd met een polyethersulfon (PES) membraan van 0,2 µm, om een sterke reductie van oplosbare en onoplosbare contaminanten te verkrijgen en het finale steriliserend filtermembraan tot een poriegrootte van 0,1 µm te beschermen. 3M Harvest RC is een chromatografische single-stage clarificatie. Een veelzijdige productlijn maakt een eenvoudige installatie en een consistente opschaling van het systeem mogelijk van onderzoek tot productie voor verschillende celculturen.

 • De 3M Emphaze AEX productfamilie
  3M Emphaze AEX Hybrid Purifier

  3M Emphaze AEX Hybrid Purifier is een technologie voor eenmalig gebruik in de laatste clarificatiestap van zoogdiercelculturen en is ontworpen om zowel oplosbare (DNA en HCP) als onoplosbare onzuiverheden te verminderen. 3M Emphaze AEX Hybrid Purifier combineert twee soorten media: een Q-functioneel nonwoven en een membraan, die samenwerken om een hoge clarificatiegraad te bereiken in één clarificatiestap. Het 3M Zeta Plus Depth Filter en de 3M Emphaze AEX Hybrid Purifier maken het mogelijk om de centrifuge te vervangen door een schaalbaar systeem voor eenmalig gebruik.

 • De 3M Polisher ST productfamilie
  3M Polisher ST

  3M Polisher ST is onze nieuwste oplossing: een kostenefficiënt product voor eenmalig gebruik om de zuiverheid en de opbrengst bij het opzuiveren van recombinante eiwitten te maximaliseren, bij een breed scala aan gebruikscondities. 3M Polisher ST kan worden gebruikt om de downstream AEX zuiveringskolom te vervangen in zowel batch als continue productieprocessen. Het is een compacte, ruimtebesparende oplossing met een hoge laadcapaciteit. 3M Polisher ST maakt het mogelijk om schaalbeperkingen te overwinnen en kostenefficiënt te produceren, om aan de groeiende vraag naar biologische producten te voldoen. Het kan worden ingezet in een batchproces of als onderdeel van een aaneengesloten continu downstreamproces, voor het flexibele bedrijf van de toekomst.


Bioprocessing opnieuw uitgevonden

Met de rijzende marktvraag, wordt het een steeds grotere uitdaging om het maximale uit uw productieproces te halen met snelheid en binnen het budget. De fiber chromatografietechnologie van 3M maakt high performance single-stage clarification en opzuiveringsoplossingen mogelijk om dusdanig haalbare opties voor procestrein intensificatie te bieden. Onze single-stage technologieën bieden voorspelbare schaalbaarheid van ontdekking tot commerciële productie, vervangen meerdere stappen met één stap en helpen uw activiteiten te vereenvoudigen. Bekijk hoe onze chromatografische harvest en opzuiveringssystemen kunnen helpen om traditionele procestreinen in te korten om de totale productiekosten te verlagen en de snelheid naar de markt te verhogen.

3M-oplossingen

 • Biopharma-procestrein met 3M-producten
  Click the red spots for more information
  Click the red spots for more information
Elimineer de centrifuge

De combinatie van 3M™ Zeta Plus™ Serie Dieptefilters, 3M™ Emphaze™ AEX Hybrid Purifier en 3M™ LifeASSURE™ Membraanfilters kan een overtuigend alternatief zijn voor een op centrifuge gebaseerd Oogst-Clarificatieproces.

Wilt u meer weten? Lees dit artikel.
Uitgebreide opties

Capsuleproducten voor eenmalig gebruik voor het verwijderen van celmassa met lage schuifspanning. Ruime keuze aan poriegrootte en twee ladingsniveaus voor de verwijdering van kleine deeltjes en bescherming van het membraanfilter.

Alle producten bekijken
Vereenvoudig het proces

Synthetische chromatografiecapsule voor eenmalig gebruik. Levert consistent geclarificeerde procesvloeistof van hoge zuiverheid door flow-through chromatografische scheiding van negatief geladen HCP, DNA en endotoxines.

Datasheet downloaden (PDF, 828 KB)

Alle producten bekijken
Kwaliteit en betrouwbaar

3M™ Emphaze™ AEX Hybrid Purifier maakt het gebruik van een kleinere 3M™ LifeASSURE™ PDA filtercapsule en/of een fijner membraan mogelijk voor een consistentere beheersing van de bioburden en een hogere productopbrengst.

Alle producten bekijken
Voordelig en compact

3M™ Polisher ST is een ingekapseld single-use anion exchange (AEX) product voor het reduceren van host cell proteïneonzuiverheden, virussen, en andere negatief geladen contaminanten in flow-through chromatografie.

Alle producten bekijken

Proces van de nieuwe generatie

 • Procestrein met bioprocessing van de volgende generatie met de nieuwste 3M-oplossing, 3M™ Harvest RC
3M Harvest RC
 • Verwijdert oplosbare en onoplosbare contaminanten
 • Troebelheidsreductie van >2000 tot <15 NTU
 • Hoge mAb terugwinning, >95%
Alle producten bekijken
Kwaliteit en betrouwbaarheid

3M™ Harvest RC maakt het gebruik van een kleinere 3M™ LifeASSURE™ PDA filtercapsule en/of een fijner membraan mogelijk voor een consistentere beheersing van de bioburden en een hogere productopbrengst.

Alle producten bekijken
Kostenefficiënt en compact
3M™ Polisher ST - volledig ingekapseld anion exchange (AEX) product voor eenmalig gebruik dat bedoeld is om onzuiverheden: host cell eiwitten, virussen en andere negatief geladen verontreinigingen te verminderen door flow-through polishing chromatografie. Alle producten bekijken


Productcategorieën | Biofarmaceutische zuiveringsplatform

3M biedt een robuust portfolio producten, van membranen en hybride chromatografische zuiveraars tot dieptefiltersystemen en proceshardware, waarmee u de efficiëntie van uw biofarmaceutische productie kunt verhogen. Onze filtratie- en zuiveringsproducten zijn ontworpen voor robuuste prestaties, efficiëntie en eenvoudig opschalen van laboratoriumschaal naar productieschaal.

 • Het doel van oogsten en clarificatie is om uw celcultuurprocesvloeistof voor te bereiden op de downstreamzuivering. Met behulp van 3M Zeta Plus Depth Filters en 3M Emphaze AEX Hybrid Purifier kunnen producenten van biofarmaceutische producten robuuste clarificatieprocessen ontwerpen en implementeren. 3M-oplossingen zijn ontworpen voor recombinante therapeutische eiwitten die tot expressie komen in zoogdiercellen en van plasma afgeleide eiwitten.

 • 3M™ Harvest RC is de nieuwste generatie van oogst- en clarificatietechnologie voor celculturen met een hoge celdensiteit. Deze oplossing is ontworpen als efficiënte optie om de opbrengst monoklonale antilichamen (mAb) te verhogen en tegelijkertijd het upstream proces te vereenvoudigen door het vervangen van centrifuge- en/of dieptefiltersystemen.

 • We combineren geavanceerde anion exchange (AEX) chromatografiemedia, fijne nonwovens en membranen voor reductie van kleine deeltjes om nieuwe zuiveringsoplossingen te creëren. Het resultaat is een synthetisch, eenmalig te gebruiken clarificatieproduct dat resulteert in een hoge zuiverheid.

 • 3M biedt u een hoge mate van flexibiliteit met vijf standaardtypen actieve koolstoffilters voor een breed scala aan toepassingen. Ons filterportfolio is ontworpen voor de zuivering van een reeks chemische en biologische farmaceutische vloeistoffen.


Oogst- en polishing-oplossingen

 • Individu in beschermende kleding aan het werk met de nieuw geïntroduceerde 3M™ Harvest RC
  Harvest

  Maak kennis met 3M™ Harvest RC: een nieuwe single-stage oplossing voor eenmalig gebruik voor chromatografische clarificatie. Deze oplossing is de volgende generatie op het gebied van oogst- en clarificatietechnologie en is ontworpen als efficiënte optie om de hoeveelheid monoklonale antilichamen (mAb) te verhogen en tegelijkertijd het upstream proces te stroomlijnen door het vervangen van centrifuge- en/of dieptefiltratieprocesstappen.

  • De capsulevorm maakt een typische productopbrengst van >95% mogelijk
  • Vervangt de primaire en secundaire clarificatiefase en de membraan pre-filtratiestap
  • Betrouwbare opschaling van onderzoek naar productie wat betreft consistentie van de clarificatie en de cellaadcapaciteit
  • Past in workflows van onderzoek tot productie met diverse productvormen
  • Verlaagt de totale productiekosten in vergelijking met conventionele benaderingen
 • 3M Polisher ST
  Polijsten
  • Het doel van de polijststap is een snelle en efficiënte verwijdering van resterende verontreinigingen in uw proces om de zuiverheid van het injecteerbare product te bereiken in het minste aantal polijststappen. 3M™ Polisher ST is een volledig ingekapseld anionenuitwisselingsproduct (AEX) voor eenmalig gebruik, bedoeld om onzuiverheden van gastheerceleiwitten, virussen en andere negatief geladen verontreinigingen in doorstroomchromatografie van biofarmaceutische processtromen te verminderen.
  • 3M Polisher ST combineert twee complementaire synthetische AEX functionele media: een quaternair ammonium (“Q”) functioneel nonwoven en een guanidinium-functioneel membraan. Het Q-functionele nonwoven zorgt voor vermindering van troebelheid (indien aanwezig), DNA en endotoxine, evenals een deel van de AEX-capaciteit van het product voor HCP en virusreductie. Het functionele guanidiniummembraan is zouttolerant en biedt hoge HCP- en virusreductieprestaties in een breder scala van omstandigheden in vergelijking met conventionele Q-functionele AEX-harsen.
  • 3M Polisher ST elimineert de noodzaak voor pakking en reinigingsvalidatie en heeft een 100x hogere bindingscapaciteit aan eiwitten, virussen, virusachtige deeltjes en andere grote complexen in vergelijking met harsen.
  • Ontdek 3M™ Polisher ST

Wilt u uw proces vereenvoudigen?

De innovatie en ontwikkeling in de productie van celculturen zorgt voor extra complexiteit in het clarificatieproces. 3M biedt single-stage en single-use oplossingen om uw proces te vereenvoudigen en de productie-efficiëntie te verhogen.

NEEM CONTACT OP MET EEN 3M INGENIEUR