Verbinden van ongelijksoortige materialen

Bonding Dissimilar Materials
Verbind een verscheidenheid aan materialen

3M tapes en lijmen bieden de eenvoudigste manieren om ongelijksoortige materialen en moeilijk te hechten ondergronden te verbinden

VRAAG HET EEN 3M EXPERT

  • Het verbinden van ongelijksoortige materialen vormt vaak een aanzienlijk obstakel voor designers en technici. Het assortiment gespecialiseerde lijmen en tapes van 3M kunnen van nature uitdagende problemen vereenvoudigen en oplossen, inclusief het verbinden van ongelijksoortige materialen en het bevestigen van moeilijk te hechten oppervlakken. Van plastic tot metalen en van composiet tot schuim, 3M weet hoe geavanceerde verbindingstoepassingen kunnen worden vereenvoudigd met unieke lijm- en tapeoplossingen.


Low Surface Energy

Waarom verbinden materialen zo moeilijk op ondergronden met een lage oppervlakte-energie (LSE)?

Bij 3M begrijpen onze technici de kennis achter hechting aan ondergronden met een lage oppervlakte-energie en hebben hun bevindingen in deze gratis whitepaper beschreven.

ONTVANG HET GRATIS WHITEPAPER (PDF, 720,92 KB)

LSE Bonding
View Video

LSE verbinding: kijk hoe 3M lijm stand houdt in het water.

Een klein gedeelte polyethyleen van de kajak is weggehaald om ruimte te maken voor de camera. Een transparant polycarbonaat plaatje is er voor gelijmd met 3M Scotch-Weld structurele lijm om te zorgen voor een sterke waterdichte verbinding.


Contact opnemen

Kunnen we u helpen?

Hulp nodig het juiste product te vinden voor uw project? Neem gemakkelijk contact met ons op wanneer je op zoek bent naar een product, technisch advies wenst of wilt samenwerken met een van onze technisch specialisten.


Volg ons
Wijzig land
Nederland - Nederlands