• Vervang schroeven en bouten door tapes & lijmen

  webLoaded = "false" Loadclientside=
  webLoaded = "false"

  Alternatieve verbindingen voor schroeven en bouten


  • Tot op de dag van vandaag worden schroeven en bouten vaak verkozen als traditionele verbindingstechniek voor industrIële toepassingen. 3M heeft nochtans een uitgebreid assortiment tapes en lijmen ter beschikking als waardevol alternatief. Het stelt u in staat om ongelijke materialen – zoals bv metaal en composiet – te verbinden en lichtere materialen te hanteren. Bovendien leveren onzichtbare verbindingen veel mooiere resultaten bij het uitvoeren van uw ontwerpen.

   Overschakelen naar chemische verbindingen met tapes en lijmen is geen één op één vervanging van de hechtmethode, maar vraagt ook een heel nieuwe aanpak en denkwijze tijdens de ontwerpfase.

   Bekijk in onderstaande video’s de voordelen, interessante toepassingen met tapes en lijmen en ontdek zo interessante oplossingen voor uw eigen ontwerpen.

  webLoaded = "false" Loadclientside=

  Positieve testresultaten chemisch verbinden

  Leer eveneens over de positieve testresultaten van chemisch verbinden ten opzichte van het traditionele lassen of mechanisch verbinden in onze whitepaper. Laat nu uw gegevens achter via het contactformulier om de whitepaper te downloaden of om in contact te komen met één van onze experten.