Mesh Greyscale Banner

3M klantenservice voor bouw en constructie.

Krijg antwoord op vragen over 3M bouw- en constructieproducten.

Laten we samenwerken. 3M-producten worden constant verbeterd om beter aan de eisen van onze klanten tegemoet te kunnen treden. Indien je hulp nodig hebt bij het vinden van het juiste product voor je project of als je andere vragen hebt over de oplossingen die 3M je kan bieden, neem dan contact met ons op.


Neem contact met ons op over bouw- en constructieproducten en -toepassingenWe reageren binnen 24-48 werkuren op je aanvraag via e-mail.

Alle velden zijn verplicht tenzij anders aangegeven

  • De informatie die je in dit contactformulier hebt opgegeven, zal gebruikt worden om te kunnen reageren op je aanvraag en zoals verder beschreven in ons Online Privacybeleid.


    Houd er rekening mee dat deze informatie (inclusief je originele bericht en het daaropvolgende antwoord) kan worden overgedragen aan een server in de Verenigde Staten voor statistieken en opslag. Indien je niet akkoord gaat met dit gebruik van je persoonlijke informatie, verzoeken we je geen contact met ons op te nemen via dit systeem.

  • Verzenden
Bedankt!

Bedankt voor je interesse in 3M Building & Construction. Een medewerker van 3M neemt binnenkort contact met je op over je aanvraag.