3M Perfect-it polijstsysteem met kleurcode

3M Perfect-it polijstsysteem met kleurcode

3M Car Care

 • Herstel en bescherm die glans uit de showroom met een reeks producten van 3M Car Care.

  Van een snelle reiniging met Car Wash Soap tot de ultieme behandeling met Performance Finish, al onze producten leveren super professioneel werk af. Maar ze kunnen natuurlijk ook onafhankelijk van elkaar worden gebruikt om aan uw behoefte en de beschikbare tijd te voldoen.

  Producten die door professionals worden verkozen ... kunt u nu voor thuisgebruik verkrijgen.

3M™ Scratch Removal System 39071


 • 3M™ Scratch Removal System 39071

  Repareer kleine en middelgrote krassen met 3M™ Scratch Removal System 39071. Dit krasverwijderingssysteem is ideaal voor lichte roestvlekjes, polijstsporen en andere krassen.

3M™ Trizact™ Schuurtechnologie


 • 3M™ Trizact™ Schuurtechnologie
  Herstel beschadigde lak met 3M™ Trizact™ Schuurtechnologie. Gebruik deze technologie met een pakket voor de bevestiging op een boormachine om de beste resultaten te bereiken.

3M™ Herstelsysteem voor koplamplenzen


 • Het 3M™ Herstelsysteem voor koplamplenzen

  Het 3M™ Herstelsysteem voor koplamplenzen is een snelle en effectieve oplossing waarmee u de helderheid van uw koplampen kunt herstellen van gelig tot volledig transparant. Dit herstelsysteem verbetert de kwaliteit van de lichtstraal en maakt ook de lens net zo schoon als in de showroom.

  Het is een ideaal pakket voor reparaties met lage kosten - er worden stapsgewijze instructies meegeleverd zodat zelfs beginners deze klus kunnen klaren. Laat de reparatie sneller verlopen door de schuurschijf op een boormachine (wordt niet meegeleverd) te bevestigen voor gebruik met een buffer of andere accessoires.

3M™ Leather and Vinyl Repair Kit 08579


 • 3M™ Leather and Vinyl Repair Kit 08579

  Met de 3M™ Leather and Vinyl Repair Kit 08579 kunt u de schroeivlekken en scheuren in leer en vinyl van het interieur van uw auto repareren. Dit reparatiepakket bevat gekleurde compounds en kleefmiddelen, naast gedetailleerde instructies en kleurmonsters. Raadpleeg de instructies voor de beste resultaten.