1. Command oplossingen
 2. Projecten
 3. Hoek-Galerijmuur
Hoek-Galerijmuur

Gek op lijstjes

Jamie, C.R.A.F.T.

Maak uw eigen galerij in uw huis en personaliseer uw ruimte. U hoeft alleen maar een lege muur te vinden! Gooi lijststijlen en kleuren door elkaar. Dit is ook een goede manier om kleur toe te voegen aan uw muren!


Wat heb je nodig

 • – Command™ fotolijststrips

  – Spuitverf in verschillende kleuren – voor dit project is geel, turquoise en wit gebruikt

  – Lijsten van verschillende formaten

  Opmerking: Volg alle instructies op de Command™ verpakking om het oppervlak op de juiste manier te reinigen, voor te bereiden op het bevestigen van de kleefstrip en aanbeveling voor het juiste gewicht.

 • Benodigde materialen

Zo maak je het

 • 1. Verzamel 26 fotolijsten van willekeurig formaat, of genoeg lijsten om de muur of hoek die u wilt decoreren, te vullen.

  Kies in welke lijsten u foto's wilt plaatsen. U kunt het glas van enkele grotere lijsten verwijderen en ze gebruiken om een of twee lijsten met foto's in te plaatsen om diepte en dimensie toe te voegen aan de galerij.

  Verwijder het glas en de achterkant van elke lijst. Bewerk vier lijsten met gele spuitverf en drie lijsten met turquoise spuitverf. Geef de rest van de lijsten een nieuw likje witte verf. Wacht na het verven minimaal zeven dagen met het ophangen van de lijsten.

  Maak het muuroppervlak schoon met alcohol, veeg het voorzichtig af en laat het drogen.

 • Stap 1
 • 2. Haal de Command™ fotolijststrips uit de verpakking en haal elke strip los. Maak twee strips aan elkaar vast totdat u een klik hoort om een set te maken.

  TIP: Als u middelgrote strips gebruikt, hebt u één set strips nodig voor een lijst van maximaal 1,3 kg, hebt u twee sets nodig voor lijsten van maximaal 2,7 kg en hebt u vier sets strips nodig voor lijsten van maximaal 5,4 kg.

  Verwijder een groene beschermlaag en breng één set strips op de achterkant van de lijst aan. Druk de strip stevig tegen de achterkant van de lijst. Herhaal dit voor de benodigde resterende strips om de lijst op te hangen.

  Verwijder de resterende groene beschermlaag/lagen van de strips aan de achterkant van de lijst.

  Breng de lijst aan op de muur en druk de voorkant van de lijst gedurende 30 seconden tegen de muur.

  Haal de lijst van de muur door deze aan de hoeken aan de onderkant vast te pakken en naar u toe omhoog te trekken. Herhaal het proces met de 25 andere lijsten.

 • Stap 2
 • 3. Wacht minimaal een uur voordat u de lijsten aan de muur hangt. Lijn de strips op de achterkant van de lijsten uit met de strips op de muur. Druk elke lijst stevig tegen de muur totdat u een klik hoort om ervoor te zorgen dat de lijsten stevig vastzitten.

 • Stap 3

Tags
  schilderij_bevestiging _fotolijst muur_decoratie galerij_muur decoreren schilderij_fotolijst_strips


  Volg ons
  Command is een handelsmerk van 3M.
  Wijzig land
  Nederland - Nederlands