webLoaded = "false" Loadclientside=No
Versierde doosjes aan de muur in de vorm van een kerstboom

Kerst

Breng je huis helemaal in de kerstsfeer met deze leuke decoratie-ideeën. Na de feestdagen kan je alles weer makkelijk verwijderen, zonder beschadigingen.

webLoaded = "false" Loadclientside=No

Kerst met IMAKIN en Anne-Catherine

Het is alweer (bijna) kerst! De tijd van gezelligheid, warmte, cadeautjes en familie en vrienden. Een belangrijk ingrediënt hiervoor is natuurlijk kerstdecoratie! IMAKIN en Anne-Catherine laten je zien hoe je met behulp van de producten van Command™ je huis helemaal kerst-ready maakt met leuke kerstdecoraties en DIY-projecten.

Met Command™ kleefstrips en haken hang je op een eenvoudige manier allerlei decoratie muurvast. Of het nu gaat om fotolijsten, een kerstslinger, of een kleurrijke muurdecoratie, alles blijft netjes op zijn plaats zonder ook maar één nagel of schroef. En wanneer de feestperiode weer achter de rug is, kan je de Command™ strips probleemloos verwijderen, zonder daarbij sporen achter te laten of de muur te beschadigen. Dus of je nu een huur- of koophuis hebt, maak het gezellig met de kerstdecoraties van IMAKIN en Anne-Catherine en vertrouw je muren toe aan de beschadigingsvrije oplossingen van Command™!

webLoaded = "false"

Inspiratie nodig? Bekijk onze video’s

 • Papieren zakjes als adventkalender aan de muur

  Een makkelijke Advent kalender voor dagelijkse verassingen

  Het is aftellen naar kerst! En wat past beter bij Kerst dan een zelfgemaakte advent kalender? In deze DIY worden met behulp van Command™ posterstrips zakjes aan de wand gehangen met als resultaat een mooie maar functionele muurversiering.

 • Gouden letters 'Merry Christmas' en kerststerren aan de muur

  Ga voor goud met deze schitterende kerstmuur

  Maak van je kale muur in een handomdraai een schitterende eyecatcher tijdens kerst. Met behulp van Command™ fotolijststrips en haakjes plaats je decoraties discreet tegen de muur en verwijder je ze daarna zonder de muur te beschadigen.

 • Slinger van dennetakjes en kerstballen aan de muur

  Slinger deze DIY snel en makkelijk aan je muur tijdens kerst

  Geef je muur iets meer accent met deze mooie en leuke kerstdecoratie van kersttakjes en glitterballlen. In deze DIY worden met behulp van transparante Command™ haakjes de slingers aan de wand gehangen met als resultaat een mooie en subtiele muurversiering.

 • Versierde doosjes aan de muur in de vorm van een kerstboom

  Laat je verrassen met deze creatieve Advent kerstboom

  Kan je ook niet wachten tot kerst? Met deze creatieve kerstboom heb je elke dag een verassing tot aan kerst! Met behulp van Command™ posterstrips en een dosis creativiteit plak je deze decoraties tegen de muur en verwijder je ze daarna zonder de muur te beschadigen.

 • Gouden letters 'Merry Christmas' en kerststerren aan de muur

  Decoratieve kerstletters aan de muur

  Er is niks wat jou meer kerstkriebels geeft dan de woorden ‘Merry Xmas’ aan de muur. In deze DIY worden met behulp van Command™ haakjes en posterstrips de letters en ornamenten aan de wand gehangen met als resultaat een prachtige wanddecoratie.

 • Kerstgordijn met papieren dennebomen en sterren

  Betoverend kerstgordijn

  Met dit creatieve gordijn zorg je voor een stijlvolle kerstaankleding van bijvoorbeeld je woonkamer. Met behulp van Command™ haakjes hang je deze aan je muur of plafond en verwijder je ze daarna zonder sporen.

webLoaded = "false"

Onmisbare benodigdheden

 • lint om een ​​cadeau binden

  Opmerking: Volg alle instructies in de Command™ video en verpakking om het oppervlak op de juiste manier te reinigen, voor te bereiden op het bevestigen van de kleefstrip en aanbeveling voor het juiste gewicht.

Volg ons
Command is een handelsmerk van 3M.
Wijzig land
Nederland - Nederlands