Versierde doosjes aan de muur in de vorm van een kerstboom

Bekijk onze feestelijke video!

Kerst en andere seizoensdecoratie ophangen was nog nooit zo gemakkelijk. Bekijk hier hoe je ook jouw muren kan omtoveren in de feestelijke periodes, met gebruik van Command™ Haken, decoratie en lichtjes. Command™ Strips maken het mogelijk zo creatief te zijn als je wilt, zonder dat je de muur beschadigd. Wanneer je de decoratie verwijdert, kan je de Command™ Strip ook verwijderen door deze simpelweg uit te rekken. Geen sporen of schade!

Kerstversiering ideeën met Command™

Versier elke ruimte voor kerst dit jaar met behulp van Command™! Als je op zoek bent naar nieuwe, creative ideeën die geen schade aanbrengen, hebben wij de oplossingen. Van hoe haken en strips te gebruiken, tot het buiten ophangen van lichtjes zonder spijkers en het ophangen van kerstsokken zonder spijkers te slaan in de muur, je vind hier de oplossingen. En je kan nog veel meer doen met Command™, jouw partner in schadevrije ophangoplossingen voor kerst.

Waar te koop

Inspiratie nodig? Bekijk onze video’s

 • Papieren zakjes als adventkalender aan de muur
  Een makkelijke Advent kalender voor dagelijkse verassingen

  Het is aftellen naar kerst! En wat past beter bij Kerst dan een zelfgemaakte advent kalender? In deze DIY worden met behulp van Command™ posterstrips zakjes aan de wand gehangen met als resultaat een mooie maar functionele muurversiering.

 • Gouden letters 'Merry Christmas' en kerststerren aan de muur
  Ga voor goud met deze schitterende kerstmuur

  Maak van je kale muur in een handomdraai een schitterende eyecatcher tijdens kerst. Met behulp van Command™ fotolijststrips en haakjes plaats je decoraties discreet tegen de muur en verwijder je ze daarna zonder de muur te beschadigen.

 • Slinger van dennetakjes en kerstballen aan de muur
  Slinger deze DIY snel en makkelijk aan je muur tijdens kerst

  Geef je muur iets meer accent met deze mooie en leuke kerstdecoratie van kersttakjes en glitterballlen. In deze DIY worden met behulp van transparante Command™ haakjes de slingers aan de wand gehangen met als resultaat een mooie en subtiele muurversiering.

 • Versierde doosjes aan de muur in de vorm van een kerstboom
  Laat je verrassen met deze creatieve Advent kerstboom

  Kan je ook niet wachten tot kerst? Met deze creatieve kerstboom heb je elke dag een verassing tot aan kerst! Met behulp van Command™ posterstrips en een dosis creativiteit plak je deze decoraties tegen de muur en verwijder je ze daarna zonder de muur te beschadigen.

 • Gouden letters 'Merry Christmas' en kerststerren aan de muur
  Decoratieve kerstletters aan de muur

  Er is niks wat jou meer kerstkriebels geeft dan de woorden ‘Merry Xmas’ aan de muur. In deze DIY worden met behulp van Command™ haakjes en posterstrips de letters en ornamenten aan de wand gehangen met als resultaat een prachtige wanddecoratie.

 • Kerstgordijn met papieren dennebomen en sterren
  Betoverend kerstgordijn

  Met dit creatieve gordijn zorg je voor een stijlvolle kerstaankleding van bijvoorbeeld je woonkamer. Met behulp van Command™ haakjes hang je deze aan je muur of plafond en verwijder je ze daarna zonder sporen.

Onmisbare benodigdheden

 • lint om een ​​cadeau binden

  Opmerking: Volg alle instructies in de Command™ video en verpakking om het oppervlak op de juiste manier te reinigen, voor te bereiden op het bevestigen van de kleefstrip en aanbeveling voor het juiste gewicht.