Commerciële oplossingen

Let's Print and Wrap

 • Hoe kun je winnen?

  Ook jij kunt een winnaar zijn! Ontdek hoe je kunt meedoen met de Let’s Print & Wrap! wedstrijd.

 • Deelnemende producten

  Doe inspiratie op. Er zijn talloze manieren om 3M™ Printwrapfolie te gebruiken. Kijk uit naar de wedstrijdstickers op de speciaal gemarkeerde dozen van de deelnemende producten.

 • Win met HP

  Schaf tussen 1 februari 2018 en 31 mei 2018 een HP Latex 365 Printer aan en je ontvangt 10 PIN-codes die je kansen geven om onmiddellijk iets te winnen.

 • Doe mee om te winnen

  Registreer je unieke code om aanspraak te maken op een Instant Win prijs. Al je verzamelde PIN-codes kunnen worden ingevoerd voor een kans om te winnen.


Twee manieren om te winnen

Om tools, promotieartikelen, elektronica en meer te winnen, hoef je niet méér te doen dan het kopen van een speciaal gemarkeerde doos van de deelnemende 3M™ Printwrapfolies. En met de duizenden prijzen die gewonnen kunnen worden, waaronder als hoofdprijs een HP Latex 365 Printer (waarde € 20.000), geldt: hoe meer je wrapt, hoe meer je kunt winnen.

Three ways to win

Kijk uit naar een sticker op speciaal gemarkeerde dozen 3M™ Printwrapfolie. Maak deze los en ontdek je code om een van de duizenden prijzen te winnen, van T-shirts tot een nieuwe tv. Of je nu wel of niet een Instant Win prijs wint, elke PIN-code biedt je een kans om de hoofdprijs te winnen. Een hoofdprijs in de vorm van een HP Latex 365 Printer (adviesverkoopprijs € 20.000) wordt getrokken uit alle geldige PIN-codes die vóór 10 juni 2018 zijn ingevoerd.

Wrap meer. Win meer. Er zijn duizenden prijzen te winnen.

  Gebruik bij voorkeur een andere dan de Microsoft Edge browser, uw activering wordt mogelijk niet geregistreerd.

 • Vraag een proefexemplaar aan en
  laat je overtuigen!

 • Alle velden zijn vereist, behalve indien optioneel is aangegeven.

 • Hiermee ga ik ermee akkoord me te houden aan alle regels voorschriften van de wedstrijd.*


 • Door dit vakje te aan te vinken geef ik mijn uitdrukkelijke toestemming om nieuwsbrieven, advertenties, enquêtes en informatie over acties en aanbiedingen van 3M Nederland B.V. en haar groepsmaatschappijen via e-mail te ontvangen. Ik erken en ga akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt door 3M Nederland B.V. en haar groepsmaatschappijen in overeenstemming met het Privacybeleid van 3M en dat mijn persoonsgegevens worden overgedragen aan, opgeslagen en/of verwerkt in de VS, waar mogelijk andere gegevensbeschermingsregels gelden dan in mijn land.

Bedankt voor je aanvraag! We verwerken die zo snel mogelijk.
Indien je vragen zou hebben over je aanvraag, gelieve ons te contacteren via letsprintandwrap@mmm.com.

3M Commercial Solutions Division

Onze excuses...

Er gebeurde iets fout. Gelieve later opnieuw te proberen...


 • †De aanbieding is alleen geldig voor West-Europese producenten van grafische producten (*). De aanbieding vervalt waar deze verboden of beperkt is. De aanbieding geldt zolang de voorraad strekt. Maximaal 1 A4 set proefexemplaren en 1 proefpakket per fabrikant van grafische producten. 3M kan deze aanbieding van proefexemplaren naar eigen oordeel en zonder voorafgaande kennisgeving annuleren of aanpassen. De aanbieding is alleen verkrijgbaar in overeenstemming met deze voorwaarden. Er wordt geen wedstrijd- PIN-code geleverd bij een gratis set A4 proefexemplaren en/of proefpakket. * De wedstrijd is alleen geldig in de volgende West-Europese landen: België, Nederland, Luxemburg, Finland, Ijsland, Monaco, Malta, San Marino, Andorra, Liechtenstein, Cyprus, Zweden, Noorwegen, Denemarken, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Frankrijk, Griekenland, Spanje, Portugal, Verenigd Koninkrijk en Ierland.
Volg ons
De bovenstaande merken zijn handelsmerken van 3M.