Commerciële oplossingen
3M™ Cleaner voor matte wrapfolie

3M™ Cleaner voor matte wrapfolie

Een effectievere manier om uw matte afwerking te reinigen en beschermen.

Een effectievere manier om uw matte folie te reinigen en beschermen

3M lanceert een nieuw reinigingsmiddel om klanten een eenvoudigere en effectievere manier te bieden om hun matte folie in topconditie te houden.

Professionele wrappers en monteurs weten maar al te goed hoe vuil, stof en regensporen de matte afwerking van de wrapfolie op een auto kunnen beïnvloeden. Mat gewrapte auto's moeten regelmatig gereinigd worden om het matte effect te behouden. Met bestaande reinigingsmiddelen liepen gebruikers voorheen het risico dat ze het folieoppervlak zouden beschadigen en het matte effect zouden verliezen.

3M™ Cleaner voor matte wrapfolie is een unieke, door 3M ontwikkelde formulering waarmee professionals hun matte folie voorzichtig en efficiënt kunnen reinigen zonder dit effect te verliezen.

3M Cleaner voor matte wrapfolie wordt als vloeistof in een fles van 750 ml geleverd en is eenvoudig te gebruiken. Giet een kleine hoeveelheid vloeistof op een Scotch-Brite™ High Performance doek (of een equivalent) en verwijder het vuil in cirkelvormige bewegingen. Is er sprake van hardnekkig vuil, zoals regenwatervlekken, dan kunt u het beste een vochtige Scotch-Brite™ Easy Eraser (spons) gebruiken. Giet een kleine hoeveelheid van het reinigingsmiddel op de spons en oefen lichte druk uit om het vuil te verwijderen. Gebruik na het reinigen een met water doordrenkte doek om de vuile vloeistof van het folieoppervlak te verwijderen. Wrijf de folie vervolgens droog met een zachte doek.

Zo eenvoudig is het.

3M™ Cleaner voor matte wrapfolie is ontwikkeld voor professioneel gebruik en kan uitsluitend worden gebruikt voor matte wrapfolie.
3M en Scotch-Brite zijn handelsmerken van 3M.


Productvideo