1. Alle 3M-producten
0 Resultaten 
0 Resultaten 
Vind een Product

0 Resultaten 
I.V.-therapieverbanden en -instrumenten
 • Oplossing voor het voorkomen van I.V. kathetercomplicaties

  Elke insteekopening kan te maken krijgen met infectie, losraken, huidbeschadiging en andere complicaties. Deze complicaties kunnen bij de patiënt mogelijk ongemak en pijn veroorzaken, verlengde ziekenhuisverblijven, bijkomende therapie en chirurgische interventie - zelfs toegenomen mortaliteit bij patiënten.

  3M Science heeft unieke innovaties mogelijk gemaakt om u te geven wat u nodig heeft om elke I.V. katheter te beschermen, vanaf inbrenging tot verwijdering.
 • geïmplanteerd veneus poortverband

  Geïmplanteerde veneuze poorten

  Om te voldoen aan de unieke vereiste van geïmplanteerde veneuze poorten hebben we een verband ontwikkeld speciaal voor poortlocaties  waaronder een optie voor een transparante antimicrobiële CHG gelpad. Het kleefstofvrije transparante venster van het ander verband minimaliseert de hoeveelheid kleefstof die in contact komt met de huid van de patiënt en vermindert het risico op situaties waarbij het verband blijft plakken aan de naald na verwijdering.

  Antimicrobiële bescherming met kleefstofvrij venster: 3M™ Tegaderm™ CHG Chloorhexidinegluconaat I.V. Poortverband

  Bacteriële en virale barrière* met kleefstofvrij venster:  3M™ Tegaderm™ I.V. Transparant filmverband met kleefstofvrij venster

  Huidbescherming: 3M™ Cavilon™ Niet-prikkende barrièrefilm

  *In-vitro tests hebben aangetoond dat het transparante filmverband een virusbarrière vormt tegen virussen met een diameter van 27 nm of groter, terwijl het verband zonder lekkage intact blijft.


Laat zien 0-1 van 0 Overeenkomende producten
Vergelijk tot aan drie producten:
Vergelijk
  Volg ons
  De bovenstaande merken zijn handelsmerken van 3M.
  Wijzig land
  Nederland - Nederlands