1. Alle 3M-producten
0 Resultaten 
0 Resultaten 
Vind een Product 

0 Resultaten 
3M Attest Super Rapid biologische indicator

Resultaten van biologische indicator in amper 1 uur

 • 3M™ Attest™ Super Rapid biologische indicator

  Met de 3M™ Attest™ Super Rapid Readout Biologische Indicatoren krijgt u biologische indicatorresultaten voor pre-vacuüm stoomsterilisatiecycli in amper één uur (ongeveer zolang als het duurt om een lading af te koelen). Voor snellere steriliteitsgarantie en gemoedsrust in recordtijd kunt u vertrouwen op het 3M™ Attest™ Supersnel biologisch indicatorsysteem.


 • 3M Attest Auto-reader connectiviteit

  Ga online voor gestroomlijnde gegevensregistratie

   

  Verbind uw 3M™ Attest™ Auto-reader 490 om trackingsoftware voor instrumenten te selecteren via een Ethernetverbinding. Biologische indicatorresultaten integreren rechtstreeks in de software voor gegevensregistratie voor betere traceerbaarheid en een lager risico op menselijke fouten in het documentatieproces. Neem contact op met uw vertegenwoordiger voor trackingsystemen voor meer informatie. Lees meer over onze connectiviteitspartners voor instrumenttrackingsystemen (PDF, 824,99 KB).


 • 3M Attest Supersnel biologische indicatorsysteem

  Super Rapid resultaten voor zwaartekrachtverplaatsing IUSS

   

  Voor instellingen die gebruik maken van IUSS-cycli met zwaartekrachtverplaatsing, zijn 3M™ Attest™ Super Rapid Readout Biologische Indicatoren 1491 die zijn geïndiceerd voor een IUSS-cycli met een zwaartekrachtverplaatsing van 270°F en 275°F, een uitstekende keuze. Bij incubatie in de 3M Attest Auto-reader 490 zijn de resultaten al beschikbaar na amper 30 minuten. Het volledige 3M™ Attest™ Super Rapid Readout Biologische Indicatorenysteem (PDF, 1734,2 KB) geeft u in geen tijd de gemoedsrust die u wenst.


Video in werking


Laat zien 0-1 van 0 Overeenkomende producten
Vergelijk tot aan drie producten:
Vergelijk
  Volg ons
  De bovenstaande merken zijn handelsmerken van 3M.
  Wijzig land
  Nederland - Nederlands