1. Alle 3M-producten
12 Resultaten 
12 Resultaten 
3M Chirurgische verbanden
 • Chirurgische verbanden

  Bedek en bescherm operatiewonden met verbanden die het nieuw gevormde weefsel optimaal beschermen. 3M-wondverbanden staan al meer dan 30 jaar synoniem voor kwaliteit en prestaties. De meest vertrouwde naam op het vlak van transparante filmverbanden, 3M™ Tegaderm™ Filmverbanden, staat voor gebruiksvriendelijke, kostenefficiënte verbanden die de beste praktijken ondersteunen en de uitkomsten voor patiënten helpen verbeteren.


 • ssi verband

  3M™ Tegaderm™ +Pad filmverband

  In tegenstelling tot traditionele spons/gaas- en tapeverbanden is van Tegaderm™ + Pad verbanden bewezen dat ze een virale* en bacteriële barrière vormen, waardoor het risico op infecties kleiner wordt. Het is waterbestendig en toch ademend, met een absorberend maar niet-klevend wondkussen. Daarbij kan het comfortabele verband eenvoudig worden aangebracht.

  Tegaderm +Pad verbanden zijn bestand tegen vloeistoffen, bacteriën en virussen*: ze zijn een doeltreffende barrière tegen externe verontreinigingen.

  *In-vitro tests hebben aangetoond dat het transparante filmverband een virusbarrière vormt tegen virussen met een diameter van 27 nm of groter, terwijl het verband zonder lekkage intact blijft.


 • chirurgische verbanden

  3M™ Medipore™ + Pad verband

  Dit postoperatieverband kan worden gebruikt op plaatsen waar er zwelling of beweging wordt verwacht, op oppervlakkige wonden, scheuren, schaafwonden en brandwonden en op mild tot matig vochtige wonden. Het aanbrengen verloopt sneller, het past zich aan de lichaamsvormen aan en het is zacht, poreus en ademend en heeft een unieke niet-hechtende absorberende pad.

  Download de productbrochure (PDF, 451,72 KB)


 • Tegaderm transparant acrylverband

  3M™ Tegaderm™ Absorbent transparant acrylverband

  Tegaderm  absorberend transparant acrylverband is een transparant wondverband dat wondexsudaat absorbeert en nog steeds een visualisatie van het wondbed mogelijk maakt. De nieuwe acrylpolymeertechnologie is ontwikkeld om een lage tot matige hoeveelheid wondvocht te absorberen zonder dat het verband in de wond wordt afgebroken.


 • 3M™ Tegaderm™ I.V. Verbanden

  Meer dan 30 jaar geleden introduceerde 3M de eerste 3M Tegaderm I.V. verbanden. Sindsdien hebben we wereldwijd samengewerkt met zorgprofessionals om oplossingen te ontwikkelen die de zorgpraktijk vereenvoudigen en verbeteren. Hierdoor is het assortiment aan Tegaderm™-verbanden continu uitgebreid.

  Elke dag raken we geïnspireerd door alles wat professionele zorgverleners doen om patiënten de best mogelijke zorg te kunnen geven. Met de komst van nieuwe technologieën en nieuwe innovaties zijn we erin geslaagd om deze toe te passen op transparante verbanden, wat resulteerde in een breed portfolio aan pleisters voor insteekopeningen die de resultaten voor patiënten helpen verbeteren en uitstekende waarde opleveren.

  Lees meer over 3M™ Tegaderm™ I.V. Verbanden


 • Studie: gebruik van een transparant absorberend verband op operatiewonden

   

  Een essentieel onderdeel van een succesvol behandelplan voor operatiewonden is het selecteren van het juiste verband om een beschermende omgeving te bieden voor genezing. De studie concludeerde dat het transparant absorberend verband gebruiksvriendelijk is, uitstekend presteert en goed wordt aanvaard door de chirurgen en patiënten die deelnamen aan de studie. Dit verband is een geschikte keuze voor schone, gesloten chirurgische incisies en laparoscopische incisies. Lees meer over deze studie (PDF, 702,20 KB)


Laat zien 1-12 van 12 Overeenkomende producten
Vergelijk tot aan drie producten:
Vergelijk