1. Alle 3M-producten
 Resultaten 
 • Verbinden en assembleren (fabriceren)
 • Vind een Product 
  • Merk  

  Lijmen metaal

  Metal Monding

  Metaal lijm en tape

  • Kies de juiste 3M™ Scotch-Weld™ lijm voor lijmen metaal, lijmen staal, aluminium verlijmen of het hechten van andere metalen of metaallegeringen. Welk product het best geschikt is, hangt af van uw eisen voor hechtkracht, uithardingstijd, pel-, trek- en afschuifsterkte en schoonheid of zuiverheid van het oppervlak. Uw keuze kan natuurlijk ook vallen op een van onze dubbelzijdige tapes, zoals VHB™ dubbelzijdige tape.

    


  Productcategorieën


  Training

  • Goed om te weten...

   Goed om te weten...

   Ons EPX-System maakt nauwkeurige en efficiënte productieprocessen met Scotch-Weld Constructielijm mogelijk, met minimale insteltijden. Dankzij de verschillende hechtingstechnologieën en typen vindt u gemakkelijk het ideale product voor uw toepassing: Epoxylijmen hebben een uitstekende hardheid en chemische bestendigheid. Acrylaatlijmen bieden echter snellere verwerkingstijden en een snelle stijfheid, zelfs bij veel kunststoffen en elastomeren met een lage oppervlakte-energie. Polyurethaanlijmen zijn flexibel en impactbestendig, en zijn bij uitstek geschikt voor het verlijmen van kunststoffen en hout. Lijmen voor stijve synthetische materialen hebben een hoge afschuifsterkte en zijn het best geschikt voor statische belasting. Flexibele lijmen bieden de beste oplossing voor dynamische of schokbelastingen. Viscoplastische lijmen combineren de voordelen van stijve en flexibele producten: een hoge afschuifsterkte en een goede bestendigheid tegen schokbelasting en pelkrachten. En, niet te vergeten, ons nieuwste product: constructielijm met hybridetechnologie!

  • Dubbelzijdige tape

   Dubbelzijdige tape

   VHB™ Dubbelzijdige tape vervangen traditionele verbindingsmethoden zoals schroeven, lassen of klinken. 3M levert hechtfolies met of zonder rug, met een dunne rug, elektrisch of thermisch geleidende lijmen, afneembare hechtmiddelen en tapes, hechtmiddelen op foambasis en VHB™ Bevestigingssystemen.

  Volg ons
  De bovenstaande merken zijn handelsmerken van 3M.
  Wijzig land
  Nederland - Nederlands