1. Alle 3M-producten
4 Resultaten 
4 Resultaten 
Vind een Product 

4 Resultaten 
webLoaded = "false" Loadclientside=No

3M™ Versaflo™ TR-800 Motoraangedreven ademhalingssysteem Intrinsiek Veilig

3M™ Versaflo™ TR-800 Motoraangedreven ademhalingssysteem Intrinsiek Veilig

Onze nieuwe standaard in intrinsiek veilige ademhalingsbescherming

Aanmelden voor de nieuwsbrief
webLoaded = "false"
 • Voor medewerkers die waarde hechten aan comfort en eenvoud is het merk 3M™ Versaflo™ een veelzijdig motoraangedreven ademhalingssysteem dat comfortabel is, gemakkelijk is in gebruik en onderhoud, en dat een gevoel van vertrouwen geeft.

  Nu, met de introductie van het 3M™ Versaflo™ TR-800 Motoraangedreven ademhalingssysteem, kunt u de mensen waarvoor u verantwoordelijk bent voorzien van een hoge bescherming van de luchtwegen en helpen het risico van brand of ontploffing te beperken.

  De TR-800 is goedgekeurd voor Zone 0-eisen en kan dus geschikt zijn voor plekken waar een explosiegevaarlijke atmosfeer te verwachten is, en is permanent te gebruiken bij normale werkzaamheden.

  Als onderdeel van de 3M Versaflo familie wordt de TR-800, indien gecombineerd met Versaflo hoofdkappen, riemen en andere accessoires, onderdeel van een CE-goedgekeurd ademhalingsbeschermingssysteem met: meerdere snelheden, hoorbare en zichtbare alarmen en de mogelijkheid om te werken met een breed scala van gas-, damp- en deeltjesfilters.


webLoaded = "false"
 • 3M™ Versaflo™ TR-800 Motoraangedreven ademhalingssysteem Intrinsiek Veilig

  Maak kennis met het 3M™ Versaflo™ TR-800 Motoraangedreven ademhalingssysteem Intrinsiek Veilig

  U kunt de mensen waarvoor u verantwoordelijk bent een hoge mate van bescherming van de luchtwegen bieden en helpen het risico van brand of ontploffing te minimaliseren.

  Eigenschappen: meerdere snelheden, hoorbare en zichtbare alarmen en de mogelijkheid om te werken met een breed scala van gas-, damp- en deeltjesfilters. Als schoonmaak- en opslagpluggen worden aangebracht, kan het gereinigd worden door onder te dompelen in water.

  Bekijk de video hierboven

 • TR-800 is een ATEX goedgekeurde motoraangedreven ademhalingssysteem

  Persoonlijke bescherming die helpt het risico van brand of ontploffing te minimaliseren.

  De TR-800 is een intrinsiek veilig (IS, Intrinsically Safe) motoraangedreven ademhalingssysteem dat ATEX-gecertificeerd is voor gebruik in explosiegevaarlijke omgevingen. Tegelijk biedt het de modulariteit, controle, comfort en gebruiksgemak die u kunt verwachten van het 3M Versaflo platform. Het is goedgekeurd volgens de nieuwste elektrische normen.

 • Starterspakket

  Starterspakketten

  Een starterspakket is een eenvoudige manier om een compleet motoraangedreven ademhalingssysteem aan te schaffen. Deze bevat alles wat voor uw omgeving vereist is om aan de slag te kunnen, met uitzondering van de hoofdkap.

 • Uw systeem samenstellen

  Uw systeem samenstellen

  Verschillende opties maken het mogelijk een systeem samen te stellen dat precies aan uw behoeften voldoet. Kies uw samenstelling en vervolgens de hoofdkap, het filter, de filterkap en de batterijoplader (apart verkocht) die het best past in uw werkomgeving.


webLoaded = "false" Loadclientside=

Versaflo: gemakkelijk in gebruik en gemakkelijk in onderhoud

Bekijk hoe gemakkelijk uw 3M™ Versaflo™ TR-800 Motoraangedreven ademhalingssysteem Intrinsiek Veilig te gebruiken en te onderhouden is.


Aanmelden voor de nieuwsbrief

 • Alle velden zijn verplicht, tenzij deze als optioneel zijn aangegeven.

 • Ontvangt u al informatie van ons? Wij hebben altijd veel nieuwe informatie te melden, dus laat u alstublieft blijken dat u onze communicatie waardeert door het onderstaande vakje aan te vinken.
 •  
 • Verzenden

Bedankt voor uw aanmelding!

Uw formulier is succesvol verstuurd!

Onze excuses...

Er heeft zich een fout voorgedaan – gelieve op een later moment nogmaals te proberen...


Laat zien 1-4 van 4 Overeenkomende producten
Vergelijk tot aan drie producten:
Vergelijk
Volg ons
De bovenstaande merken zijn handelsmerken van 3M.
Wijzig land
Nederland - Nederlands