1. Alle 3M-producten
1 Resultaten 
1 Resultaten 
Vind een Product

1 Resultaten 
 3M™ VHB™ Tape LSE-serie

Verlijm nu kunststof en composiet!

Vraag het een 3M-expert

Ontwikkeld voor het zonder primer verlijmen van LSE-ondergronden en composieten. Verhoog uw productiviteit.

Met de 3M™ VHB™ Tape LSE-serie is het mogelijk om oppervlakken met een lage oppervlakte-energie (LSE) te verlijmen en behaalt u duurzame resultaten waar andere oplossingen extra ondersteuning nodig hebben. Het is niet langer nodig om eerst primer aan te brengen, de productiviteit wordt hoger en er zijn minder schadelijke chemische stoffen nodig in uw productiefaciliteiten. De uitstekende duurzaamheid door onder meer de grote hittebestendigheid zorgt voor superieure kracht en betrouwbaarheid in zowel binnen- als buitentoepassingen.

3M™ VHB™ Tape zorgt voor een flexibele niet-structurele verbinding. Een thermische uitzetting van driemaal de dikte is mogelijk en daarom is de tape ideaal voor de assemblage van ongelijksoortige materialen. De prestatie van de dynamische druk is superieur en kan zelfs bepaalde structurele verbindingen overtreffen. Door de mogelijkheid om moeilijk te verlijmen materialen te verbinden kunt u lichtere en dunnere materialen gebruiken voor baanbrekende innovaties in vorm en functie om grotere duurzaamheid, esthetiek en gewichtsreductie te bereiken.

De recente ontwikkelingen in multimateriale tapes en lijmen hebben fabrikanten assemblageopties gegeven die verder gaan dan de traditionele mechanische en thermische assemblagemethoden. Gebruik deze sterke en duurzame assemblageoplossingen op verschillende materialen, waaronder composieten, voor maximale prestaties en een optimaal ontwerp.
Ervaar de nieuwe ontwerpflexibiliteit.


Neem contact met ons op

Wij staan voor u klaar.

Hebt u hulp nodig bij het vinden van het juiste product voor uw project? Neem contact met ons op als u product-, technisch of gebruiksadvies nodig hebt of wilt samenwerken met een technisch specialist van 3M.


3M™ VHB™ Tape LSE-serie: Ervaar de nieuwe ontwerpflexibiliteit.

 

Met de 3M™ VHB™ Tape LSE-serie is het mogelijk om oppervlakken met een lage oppervlakte-energie (LSE) te verlijmen en behaalt u duurzame resultaten waar andere oplossingen extra ondersteuning nodig hebben. De uitstekende duurzaamheid door onder meer de grote hittebestendigheid zorgt voor superieure kracht en betrouwbaarheid in zowel binnen- als buitentoepassingen. Ervaar de ontwerpflexibiliteit en ontdek wat onze nieuwe tape voor u kan betekenen.

 


Download de materialen hieronder voor meer informatie over uw ontwerpflexibiliteit


Sluit  
Contact opnemen
  • Wanneer u dit formulier indient, kan u via e-mail/telefonisch gecontacteerd worden door een 3M medewerker of door één van onze geauthoriseerde zakelijke partners waarmee wij uw gegevens mogelijk delen in overeenstemming met het privacybeleid van 3M.

  • Alle velden zijn verplicht, tenzij anders aangegeven.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • Verzenden Verzenden

Bedankt.

We hebben je verzoek ontvangen.

Helaas.

Er ging wat fout. Probeer het later opnieuw.

Laat zien 1-1 van 1 Overeenkomende producten
Vergelijk tot aan drie producten:
Vergelijk
Volg ons
De bovenstaande merken zijn handelsmerken van 3M.
Wijzig land
Nederland - Nederlands