1. Alle 3M-producten
36 Resultaten 
36 Resultaten 

Allergenentests 3M™

Allergenentests
Eenvoud is niet het begin maar het resultaat
VRAAG EEN DEMO AAN

3M™ Allergenentests, ontworpen voor uw lab.

Vereenvoudig uw werkwijze en vertrouw op uw testproces op allergenen. 3M™ Allergenentests zijn ontworpen met uw behoeften als uitgangspunt door een team van deskundigen die deze tests elke dag gebruiken. Op basis van uitgebreide ervaring met immuno-analysetechnologie en het testen van duizenden unieke voedselmonsters zijn tests ontworpen waarmee met een eenvoudige werkwijze zowel bewerkte als onbewerkte eiwitten zijn te detecteren. Het vergde jarenlang zorgvuldig selecteren van antilichamen en formule-ontwikkeling om de eenvoud en prestaties te realiseren die door deze sets worden geleverd. Deze sets worden ondersteund door wetenschappers en technici van 3M en bieden u de betrouwbaarheid en efficiëntie die u van 3M mag verwachten.


Een eenvoudige manier van complex testen.

  • Stroomlijn uw proces en vereenvoudig uw allergenentests met 3M™ Snelle eiwit- en allergenentests: kwalitatieve immunochromatografische analyses voor snelle controle van specifieke voedselallergenen op locatie. Deze snelle, eenvoudige tests zijn ontworpen voor een nauwkeurige detectie van bewerkte en onbewerkte allergene eiwitten, en kunnen worden gebruikt voor clean-in-place (CIP) laatste spoelwater, omgevingsmonsters, rauwe ingrediënten en kant-en-klare voedingsproducten. We hebben allergenentesten probleemloos gemaakt. U ziet direct de resultaten.

  • Krijg bevestigde en kwantificeerbare resultaten met de vaste fase sandwich ELISA tests voor het controleren op specifieke voedselallergenen in een grote diversiteit van voedingswaren. Het brede assortiment ELISA-analyses is ontworpen voor de nauwkeurige detectie van de gezochte, zowel bewerkte als onbewerkte, allergene eiwitten en is een van de meest uitgebreide die verkrijgbaar is. De analyses zijn te gebruiken voor clean-in-place (CIP) laatste spoelwater, omgevingsmonsters, voedselingrediënten en bewerkte voedingsproducten. Een universeel extractieprotocol stroomlijnt het testen voor meerdere analyten, en dat bespaart u reagentia en kostbare tijd. Het is de eenvoudige manier om het testen op allergenen de baas te blijven.


Verkrijg toonaangevende branche-kennis.

Leer meer over 3M™ Allergeentests met video's van Elution Technologies, nu een onderdeel van 3M Food Safety.


Neem contact met ons op.

Wij staan voor u klaar.

Als u product- of technisch advies nodig hebt of wilt samenwerken met een 3M-specialist, neem dan contact met ons op via deze links.


Close  
  • *Alle velden zijn verplicht

  • Ontvangt u al informatie van ons? Wij hebben altijd veel nieuwe informatie te melden, dus laat u alstublieft blijken dat u onze communicatie waardeert door het onderstaande vakje aan te vinken.

    Door dit vakje aan te vinken geef ik mijn toestemming om nieuwsbrieven, advertenties, enquêtes en informatie over acties en aanbiedingen van 3M Nederland B.V. en haar groepsmaatschappijen via e-mail te ontvangen (zoals hier beschreven). Ik erken dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt door 3M Nederland B.V. en haar groepsmaatschappijen in overeenstemming met het Privacybeleid van 3M en dat mijn persoonsgegevens worden overgedragen aan, opgeslagen en/of verwerkt in de VS, waar mogelijk andere gegevensbeschermingsregels gelden dan in mijn land.
  • Verzend

Succes!

Dank voor uw interesse in 3M™ Allergenen producten. Een Food Safety vertegenwoordiger zal binnenkort contact met u opnemen.

Onze excuses…

Een fout heeft zich voorgedaan bij het verzenden. Verzoek om het later nogmaals te proberen…

Laat zien 1-24 van 36 Overeenkomende producten
Vergelijk tot aan drie producten:
Vergelijk
Volg ons
De bovenstaande merken zijn handelsmerken van 3M.
Wijzig land
Nederland - Nederlands