1. Alle 3M-producten

3M™ Schuurband 384F, 160 mm x 27.8 m, 80+

3M ID 7100169345
 • Consistente en betrouwbare prestaties op alle ondergronden
 • Waterbestendige rug is goed geschikt voor zowel natte als droge toepassingen
 • De linnen X-gewicht rug is geschikt voor intensief schuren en slijpen
 • Bestand tegen hoge temperaturen en druk
 Meer...
Specificaties
Grit
80+
Merk
3M™
Productvorm
Riem
Details
 • Consistente en betrouwbare prestaties op alle ondergronden
 • Waterbestendige rug is goed geschikt voor zowel natte als droge toepassingen
 • De linnen X-gewicht rug is geschikt voor intensief schuren en slijpen
 • Bestand tegen hoge temperaturen en druk
 • Geschikt voor backstand- of draaibankbandschuurmachines en voor schuurbanken, draagbaar bandslijpen, en slijpen en finishen met brede bandschuurmachines
 • Verkrijgbaar in meerdere korrelgrootten van 36+ tot 220+ en P320 - P400

De 3M™ Linnen schuurband 384F is een schuurband voor algemene toepassingen op basis van premium aluminiumoxide en met een extra duurzame rug. Onze banden bevatten snelslijpkorrels die met kunsthars zijn verlijmd op een duurzame polyester X-gewicht rug. Aanbevolen voor gebruik op metalen en houten ondergronden.

Gebruik de 3M™ Linnen schuurband 384F voor de continue en langdurige snijwerkprestaties die worden vereist bij intensieve schuurwerkzaamheden. Onze schuurbanden zijn consistent en betrouwbaar. Snelslijpkorrels van aluminiumoxide die met kunsthars zijn verlijmd op een duurzame polyester X-gewicht rug; de sterke hechting is bestand tegen hoge temperaturen en druk. De schuurbanden kunnen worden gebruikt voor verschillende toepassingen op metalen en houten ondergronden. De gesloten constructie biedt een consistente, fijne finish op metalen en is geschikt voor een consistent korrelpatroon. De waterbestendige rug is geschikt voor zowel natte als droge toepassingen. Aluminiumoxide wordt vaak gebruikt door industriële professionals wegens de snelle snede, slijtvastheid en de lange levensduur. Te gebruiken voor tal van materialen in zowel hout- als metaalbewerking, inclusief ferrolegeringen. Het meestgebruikte industriële schuurmiddel voor algemene toepassingen. 3M biedt een aantal verschillende bandschuurmiddelen voor allerlei toepassingen op zowel metaal als hout. Schuurbanden zijn verkrijgbaar in een groot aantal breedte- en lengtematen en kunnen worden gebruikt op allerlei verschillende schuurgereedschappen. 3M biedt een brede selectie banden, geschikt voor de meeste industriële schuurbandmachines. Bredere banden worden gebruikt met breedbandmachines voor het op maat maken of finishing van houten panelen, om grove snijranden van metalen platen glad te maken of om roestvrijstalen platen te voorzien van een korrelpatroon. Banden met een gemiddelde breedte passen op bandschuurmachines voor het schuren van vlakke en smalle oppervlakken zoals randen van panelen; smalle banden worden gebruikt met draagbare bandschuurmachines voor het schuren of blenden van houten componenten zoals kastdeuren.

Aanbevolen applicaties

 • Te gebruiken voor het afbramen van metalen, algemene metaalbewerkingen en enkele houtbewerkingstoepassingen
Documentatie
Volg ons
De bovenstaande merken zijn handelsmerken van 3M.
Wijzig land
Nederland - Nederlands