1. Alle 3M-producten

3M™ Scotch-Weld™ EPX™ Epoxylijm DP125

Products
  • Flexibel voor een hogere afpelsterkte en een betere trillingsbestendigheid
  • Zorgt dat een sterke hechting behouden blijft bij uitzetten, krimpen en beperkte beweging
  • Minimaal uitlopen, druppelen of migreren dankzij gemiddelde viscositeit
  • Stroomt vloeiend voor nauwkeurig aanbrengen waar dat nodig is
 Meer...
Inhoud
Volume_Imperial
Inhoud
Volume_Metric
Productvorm
Product_Form
Zie alle producten 
 Inhoud, Inhoud  Productvorm
Alle modellen
Sluiten
Specificaties
Applicaties
Composieten verlijmen, Metaal verlijmen, Halfdragend verlijmen
Binnen/Buiten
Beide
Brandvertraging
UL94 HB
Consumer Label
Nee
Design Challenges
Impact & Shock Absorption, Noise Vibration & Harshness Control NVH
Eenheden per doos
12, 6
Full Cure Time
7 Days @ 72 F (22 C)
Hardheid
70 Shore D
Houdbaarheid in maanden (vanaf productiedatum)
15
Merk
Scotch-Weld™
Open Time
25 minutes @ 72 F (22 C)
Opslagtemperatuur
60-80 F (16-27 C)
Physical Form
Vloeiende vloeistof
Position
Best
Producttype
Epoxylijm
Productvorm
Cartridge
Sectoren
Constructie, Consumentenproduct, Elektronica, Algemene industrie, Metaalbewerking, Militair en overheid, Reclame, Speciaal voertuig, Transport, Houtbewerking
Type adhesief
Epoxy
Viscositeit
Self-Leveling
Work Time
25 Minutes
Details
  • Flexibel voor een hogere afpelsterkte en een betere trillingsbestendigheid
  • Zorgt dat een sterke hechting behouden blijft bij uitzetten, krimpen en beperkte beweging
  • Minimaal uitlopen, druppelen of migreren dankzij gemiddelde viscositeit
  • Stroomt vloeiend voor nauwkeurig aanbrengen waar dat nodig is
  • Effectief lijmsysteem voor hechten, verbinden, lijmen, bevestigen, monteren, inkapselen, ingieten en afdichten

We hebben onze 3M™ Scotch-Weld™ Epoxylijm 125 speciaal geformuleerd als een geurarme tweecomponenten-epoxylijm die sterke structurele en flexibele hechtingen creëert op metaal, keramiek, hout en vele kunststoffen. Deze lijm biedt de betrouwbaarheid en sterkte die nodig zijn om consistent productieve, rendabele resultaten te bereiken.

Onze 3M™ Scotch-Weld™ Epoxylijm 125 is een veelzijdige epoxylijm met gemiddelde viscositeit die gemakkelijk kan worden gegoten met minimaal druppelen, overlopen en migreren, en die vloeiend stroomt voor gecontroleerd, nauwkeurig aanbrengen. Deze lijm is door zijn flexibiliteit ideaal voor toepassingen met ongelijksoortige oppervlakken waarbij uitzettingscoëfficiënten een rol spelen, zoals bij het hechten van glas op metalen. Flexibel, hoge sterkte In vergelijking met normale 5-minutenepoxylijmen biedt dit flexibele product met een langere verwerkingstijd betere prestaties voor het hechten van kunststof en glas, minder geur, en flexibiliteit voor een hogere pel- en schokbestendigheid. De mengverhouding is 1:1 en de lijm biedt een verwerkingstijd van 25 minuten, zodat u ruimschoots de tijd hebt om te positioneren en aan te passen voordat het product uithardt. De lijm bereikt binnen ongeveer 2,5 uur de verwerkingssterkte en is volledig uitgehard binnen 7 dagen (bij 22 °C/72 °F). Deze lijm is verkrijgbaar in uiteenlopende verpakkingsformaten, afhankelijk van de behoeften van de gebruiker en de taak. Wat zijn epoxylijmen? Epoxylijmen maken deel uit van de lijmklasse die 'Structurele Lijmen' wordt genoemd en die daarnaast polyurethaan, acrylaat, cyanoacrylaat en andere lijmen omvat. Epoxylijmen worden samengesteld als vloeibare reactieve polymeren die een chemische kettingreactie ondergaan wanneer ze worden gemengd. Vervolgens harden ze uit tot een vast kunststofmateriaal. Zodra de twee componenten zijn gemengd in de opgegeven verhouding, begint het uithardingsproces waarbij u een beperkte verwerkingstijd hebt waarin de lijm kan worden aangebracht en de twee oppervlakken in de gewenste positie moeten worden gebracht. Deze verwerkingstijd varieert van enkele minuten tot 48 uur of langer. Afhankelijk van de specifieke formule kan deze klasse structurele lijmen een zeer hoge afschuifsterkte en pelsterkte en een betere bestendigheid tegen hitte en chemicaliën bieden dan andere veelgebruikte lijmen. Epoxylijmen worden veel gebruikt in uiteenlopende industriële toepassingen in onder andere de auto-, luchtvaart-, witgoed-, metaalbewerkings-, sportartikelen- en elektrotechnische industrie; in vrijwel elke toepassing waarbij hechting met hoge sterkte in combinatie met bestendigheid tegen omgevingsomstandigheden vereist is.

Volg ons
De bovenstaande merken zijn handelsmerken van 3M.
Wijzig land
Nederland - Nederlands