1. Alle 3M-producten

3M™ Smeltlijm 3762 LM Q, Beige, 15.9 mm x 0.2 m

Onderdeelnummer 3762LM3M Artikelnummer 3762LM3M ID 7100025246
  • Agressieve, hete kleefkracht die binnen enkele seconden een handvaste verbinding tot stand brengt.
  • Een medium open tijd laat herpositionering toe.
  • Verbindt met zekerheid moeilijk te verlijmen oppervlakken zoals licht gewaxte ondergronden
  • Praktisch onzichtbaar na hechting, verwijdert de noodzaak voor lelijke mechanische bevestigingen en tapeproducten
 Meer...
Specificaties
Consumer Label
Nee
Heat Resistance
130 Degree Fahrenheit
Industries
Autobranche, Constructie, Consumentenproduct, Elektronica, Meubilair, Algemene industrie, Military and Government, Verpakking, Detailhandel, Signage, Specialty Vehicle, Transportation, Houtbewerking
Merk
3M™
Open Time
35 Second
Productvorm
Pound
Shear Strength
390 Pound-Force Per Square Inch
Solids Weight Percent (Approximate)
100 Percent
Toepassingsmethode
Handpistolen, Spuiten
Type adhesief
Ethylene Vinyl Acetate
Details
  • Agressieve, hete kleefkracht die binnen enkele seconden een handvaste verbinding tot stand brengt.
  • Een medium open tijd laat herpositionering toe.
  • Verbindt met zekerheid moeilijk te verlijmen oppervlakken zoals licht gewaxte ondergronden
  • Praktisch onzichtbaar na hechting, verwijdert de noodzaak voor lelijke mechanische bevestigingen en tapeproducten
  • Hecht op golfkarton, recht karton, hout, spaanplaat en beschermend schuim

3M™ Smeltlijm 3762 is een snel uithardend hars met 100% vaste stof gehalte met een gunstige prijs-kwaliteit verhouding. Deze lijm is ontworpen voor algemene toepassingen, manueel gebruik, het sluiten van karton en algemene verpakkingsmaterialen. Wanneer deze lijm opgewarmd wordt tot zijn smeltpunt, bereikt die een aggressieve, hete kleefkracht die binnen enkele seconden een handvaste verbinding tot stand brengt. Deze eigenschap verzekert hoge productiviteit.

Hou de productie gaande Is geformuleerd om snel te pakken en af te sluiten om de eisen van hoge-volume productie omgevingen aan te kunnen, zoals houtbewerking, verpakking en assemblage. De eigenschappen van deze lijm versnellen het sluiten van karton en leiden to een goede verbinding van hout, papier en andere vezelige substraten. De lijm heeft een hoge afschuifsterkte en lage pelsterkte. Economisch en veilig 30 seconden open tijd voor een druppel van 3mm is voldoende om te kunnen positioneren.Deze lijm bestaat uit een thermoplastische hars met 100% vaste stof met. Hij kan gebruikt worden in de 3M™ Smeltlijmpistolen. De VOC is laag, waardoor geurafscheiding minimaal wanneer de lijm verwarmd wordt. Dit draagt bij tot een aangename werkomgeving. Aanbevolen toepassingen: Verpakkingen Displays Houtbewerking Beurzen Schuim Ambachtelijke toepassingen Gewaxte ondergronden Het Smeltlijm Voordeel Smeltlijmpistolen zijn gereedschappen die gebruikt worden om thermoplastische lijmen vloeibaar aan te brengen. Ze zijn beschikbaar in versies voor hoge- en lage temperatuur. Lage temperatuur smeltlijmpistolen reiken tot 121°C en zijn nuttig wanneer men warmte-gevoelige materialen met elkaar wil verbinden zoals plastics, electronica of stoffen. Hoge temperatuur smeltlijmpistolen reiken minimaal tot 193°C. Het pistool creëert een vloeibaare lijmstroom wanneer de vaste lijmstick in de warmtekamer wordt gebracht. Daar wordt die gesmolten aan constante temperatuur. De gesmolten lijm wordt dan geëxtrudeerd door een nozzle met pneumatische druk, een mechanisch systeem or door rechtstreeks druk uit te oefenen op de lijmstick. De nozzles kunnen aangepast worden naargelang de noden: een dunne, brede nozzle om dozen te sluiten of een dikkere opening om hout, composieten of metaal te verbinden. De nozzles bestaan meestal uit metaal en worden erg heet tijdens het gebruik. Eenmaal de lijm verspoten is door het pistool, zal het snel afkoelen en verharden, meestal binnen enkele seconden.

Volg ons
De bovenstaande merken zijn handelsmerken van 3M.
Wijzig land
Nederland - Nederlands