1. Alle 3M-producten
13 Resultaten 
13 Resultaten 

3M™ Clean-Trace™ Hygiene Monitoring en Management Systeem

Het 3M™ Clean-Trace™ Hygiene Monitoring en Management Systeem omvat een handheld, eenvoudig te gebruiken swabs en intuïtieve software.
Maak kennis met de bewaker van het proces

3M™ Clean-Trace™ Hygiene Monitoring en Management Systeem

Vraag een virtuele demo aan

Kijk verder dan het oppervlak met het 3M™ Clean-Trace™ Hygiene Monitoring en Management Systeem

Als het om voedselveiligheid gaat, staat er veel op het spel. Met reinigingscontrole kunt u de effectiviteit van uw reinigingsprocedures evalueren. Dit is een essentieel onderdeel van een programma voor omgevingsmonitoring en draagt bij aan goede hygiëne van uw productieomgeving voor voeding en dranken.

Het vernieuwde 3M™ Clean-Trace™ Hygiene Monitoring en Management Systeem biedt nu nog meer stabiliteit en consistentie voor de continuïteit van uw activiteiten. Het is een compleet systeem dat u helpt om de productiviteit te optimaliseren, u snel voor te bereiden op audits en aan alle HACCP- en FSMA-regels te voldoen.

Brochure van het 3M™ Clean-Trace™ Hygiene Monitoring en Management Systeem (PDF, 653 KB)

Kenmerken en voordelen van de 3M™ Clean-Trace™ Luminometer (PDF, 1,15 MB)

Kenmerken en voordelen van de 3M™ Clean-Trace™-software (PDF, 1,60 MB)


Video's over hygiënecontrole


Een monstername met een 3M™ Clean-Trace™ monsterstaafje

Het gebruik van ATP-testen door 3M™ Clean-Trace™

Microben en productresten bevatten adenosinetrifosfaat (ATP), een indicator voor biologische residuen die eenvoudig kunnen worden opgespoord voor een snelle hygiënemeting. In tegenstelling tot andere testmethoden zijn ATP-testen snel, gevoelig, kwantitatief en eenvoudig in gebruik.

Voor het meten van ATP met het 3M™ Clean-Trace™-systeem, wordt een monster vermengd met luciferase, een enzym uit vuurvliegjes dat een reactie katalyseert. De energie die vrijkomt bij deze reactie, creëert een hoeveelheid licht die evenredig is aan de hoeveelheid ATP in het monster: hoe meer licht wordt gedetecteerd, hoe vuiler het geteste oppervlak.

Het ABC van ATP (PDF, 73,48 KB)

De optimale fotodetectietechnologie kiezen (PDF, 243,34 KB)

Best practices voor 3M Clean-Trace ATP-monitoring (PDF, 681 KB)

Gebruik van hygiënecontrolegegevens voor naleving van regelgeving en optimalisatie van processen en gebruik van middelen (PDF, 136 KB)


Het risico in uw instelling beoordelen

  • Sla op een transportband in een voedselverwerkingslijn

    Bij de implementatie van testpuntselectie voor hygiënecontrole in verband met ATP-testen in uw productiefaciliteit, is het belangrijk om risico's te analyseren op basis van vragen zoals deze:
     

    • Hoe groot is het gevaar?
    • Hoe dicht bevindt het oppervlak zich bij het voedsel?
    • Hoe groot is de kans dat het gevaar zich voordoet?
    • Hoe moeilijk is het om het oppervlak te reinigen?

    Het aantal te bemonsteren testpunten is afhankelijk van de fysieke omvang van de productie, de complexiteit van het productieproces en het aantal stappen waaruit het productieproces bestaat.

Webinars over hygiënecontrole

Kom meer te weten over hygiënecontrole in de voedings- en drankenindustrie met leerzame webinars van 3M Voedselveiligheid.

  • rol van hygiënecontrole als onderdeel van een omgevingsmonitoringprogramma
    De rol van hygiënecontrole als onderdeel van een omgevingsmonitoringprogramma

    In dit webinar bespreekt dr. Randy Worobo, hoogleraar Voedselmicrobiologie aan Cornell University, hoe u door middel van hygiënecontrole de reinigingseffectiviteit kunt controleren, problemen in de toekomst kunt voorkomen en de efficiëntie kunt verbeteren.

    Inloggen of registreren

  • hygiënecontrolegegevens voor naleving van regelgeving en optimalisatie van processen en middelen
    Gebruik van hygiënecontrolegegevens voor naleving van regelgeving en optimalisatie van processen en middelen

    Met een systeem voor hygiënecontrole en -management kunt u meer dan alleen de reiniging controleren en vastleggen dat u effectief hebt gereinigd. In dit webinar bespreekt dr. Burcu Yordem van 3M Voedselveiligheid hoe u hygiënecontrolegegevens kunt omzetten in bruikbare informatie om uw processen en het gebruik van middelen te optimaliseren.

    Inloggen of registreren


Trainingsvideo's over het 3M™ Clean-Trace™ Hygiene Monitoring en Management Systeem

    Vraag een virtuele demo aan of praat met een expert


  • Wanneer u dit formulier indient, kan u via e-mail/telefonisch gecontacteerd worden door een 3M medewerker of door één van onze geauthoriseerde zakelijke partners waarmee wij uw gegevens mogelijk delen in overeenstemming met het privacybeleid van 3M.

  • Alle velden zijn verplicht, tenzij anders aangegeven

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

  • Verzenden

Bedankt

We hebben je verzoek ontvangen!

Helaas...

Er ging wat fout. Probeer het later opnieuw...


Sluiten  
  • Alle velden zijn verplicht, tenzij anders aangegeven

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

  • Verzenden

Bedankt. We hebben je verzoek ontvangen.

Toegang

Onze verontschuldigingen...

Er is een fout opgetreden tijdens het verzenden. Probeer het later opnieuw...

Laat zien 1-13 van 13 Overeenkomende producten
Vergelijk tot aan drie producten:
Vergelijk