1. Alle 3M-producten
40 Resultaten 
40 Resultaten 
Allergeentests

Eiwit- en allergenentests

 • 3M biedt eenvoudige, gevoelige swabtests voor het aantonen van eiwitresten op oppervlakken en in oplossingen. De resten die achterblijven op oppervlakken als er onvoldoende wordt schoongemaakt, vormen een voedingsbodem voor bederf en ziekteverwekkende bacteria die tot productverontreiniging kunnen leiden.

  De tests zijn zo ontwikkeld dat ze snel, eenvoudig en handig in het gebruik zijn.
   

 • 3M Clean-Trace oppervlakte Proteïne Plus-test

  Controleer snel en eenvoudig of er voldoende is schoongemaakt door middel van eiwitdetectie. Het compacte wattenstaafje bevat alles wat u nodig hebt om een resultaat te verkrijgen. Een instrument is niet nodig, omdat de resultaten visueel zijn en ook hoeft het wattenstaafje niet gekoeld te worden bewaard. Detectie eiwitresten op oppervlak. Gevoeligheid 50µg

 • 3M Clean-Trace oppervlakte proteïne (allergenen) ALLTEC60

  • 3M Clean-Trace oppervlakte proteïne (allergenen) ALLTEC60 biedt een eenvoudige en zeer gevoelige wattenstaaftest voor de detectie van eiwitresten op een oppervlak of in oplossingen. Gevalideerd voor een range allergene eiwitten inclusief: ei, melk, gluten, soja, pinda, amandel, boekweit. Gevoeligheid 3µg.
  • Kruisbesmetting van producten door allergenen is een risico waarmee veel producenten te maken hebben. Omdat de meeste allergenen eiwitten zijn, vormt een eiwitvrije oppervlak een vrijwel onweerlegbaar bewijs dat deze allergenen niet aanwezig zijn.
  • De Clean-Trace oppervlakte proteïne (allergenen)-test kan worden gebruikt om te controleren of bij het schoonmaken alle allergenen zijn verwijderd.

Laat zien 1-24 van 40 Overeenkomende producten
Vergelijk tot aan drie producten:
Vergelijk
Volg ons
De bovenstaande merken zijn handelsmerken van 3M.
Wijzig land
Nederland - Nederlands