1. Alle 3M-producten
5 Resultaten 
5 Resultaten 
UHT-tests

UHT-tests

3M™ Microbieel luminescentiesysteem

 • Voor het testen van UHT- en ESL-producten

  Het 3M™Microbieel luminescentiesysteem (MLS) is een snelle methode voor het uitvoeren van tests voor het vrijgeven van ultrahoog verhitte producten (UHT, Ultra High Temperature) en producten met verlengde houdbaarheid (ESL, Extended Shelf Life).


 • Krachtige technologie. Eenvoudige testopzet.

  Laat het productmonster 2 tot 3 dagen preïncuberen en pipetteer vervolgens 50 µL van het gepreïncubeerde monster in een welletje van de microtiterplaat. Plaats de microtiterplaat op het 3M MLS II-instrument en kies de juiste test in de software. Binnen 27 minuten of minder zijn real-time resultaten beschikbaar.

 • Snelle resultaten. Met echte voordelen.

  Met traditionele agarmethoden moet u niet alleen de monsterpotten preïncuberen, maar moet u bovendien 2 tot 5 dagen wachten voordat de micro-organismen beginnen te groeien op de plaat. Doordat het 3M Microbieel luminescentiesysteem de tweede incubatieperiode overbodig maakt, kunt u het product 2 tot 5 dagen eerder vrijgeven. Hierdoor profiteert u van besparingen op voorraadruimte en -kosten, een snellere voorraadrotatie, een verhoogde cashflow en kunt u flexibel inspelen op de behoeften van de klant.

 • Geruststellende betrouwbaarheid.

  Door gebruik te maken van bioluminescentietechnologie kan het 3M Microbieel luminescentiesysteem ATP (adenosinetrifosfaat) aantonen, dit is een energiemolecuul dat in alle levende organismen aanwezig is. Hierdoor kan met het 3M MLS sneller resultaat worden verkregen dan met traditionele pH- of agartests en kan een breed scala micro-organismen betrouwbaarder worden aangetoond dan met traditionele systemen.

 • Eén systeem. Meerdere toepassingen.

  Met de UHT-dranktestset van het 3M MLS kan een brede reeks UHT- en ESL-producten worden getest, zoals zuivelproducten (melk, gearomatiseerde melk, creamers, ijsmixen), zuivelvervangers (soja-, rijst-, amandel- en kokosmelk), sappen (sinaasappel, appel, perzik, druif, tomaat), caffeïnedrankjes, smoothies (met melk en sap), zuigelingenvoeding/medische voeding (babyvoeding, voedingsshakes), kokoswater, soepen en bouillons.

 • Ondersteuning waar u op kunt bouwen.

  Via onze uitgebreide resources, mondiale bereik en lokale aanwezigheid helpt 3M u met technische ondersteuning, hoogwaardige trainingen en klantenservice van ongeëvenaarde kwaliteit.


Laat zien 1-5 van 5 Overeenkomende producten
Vergelijk tot aan drie producten:
Vergelijk
Volg ons
De bovenstaande merken zijn handelsmerken van 3M.
Wijzig land
Nederland - Nederlands