1. Alle 3M-producten
223 Resultaten 
223 Resultaten 
223 Resultaten 

Farmaceutische producten voor de productie van chemische API's

Chemical API Manufacturing Products for Bioprocessing
Kwaliteitsproducten. Kwaliteitsresultaten.

Om te kunnen voldoen aan uw strenge eisen in de productie van API's met kleine moleculen en voor formulerings‑ en fill-and-finish-filtratietoepassingen, zijn onze geavanceerde koolstof‑ en membraanfiltratieproducten ontworpen om u te helpen bij het ontwikkelen en inzetten van de meest efficiënte processtappen.

Overzicht productie van chemische API's

  • Onze producten voldoen aan de behoeften van de meest veeleisende farmaceutische productietoepassingen voor de productie van chemische API's (Active Pharmaceutical Ingredients). Ons uitgebreide assortiment geavanceerde, op filters en membranen gebaseerde separatieproducten voldoen aan de wettelijke standaarden. 3M filtratieproducten zijn ontworpen voor het verwijderen van verontreinigingen om u te helpen farmaceutische producten van de hoogste kwaliteit te produceren.


Productcategorieën voor productie van chemische API's

  • Actievekoolstoffilters

    Voor optimale kleurreductie, verwijdering van verontreinigingen en herstellen van katalysators zijn onze actievekoolstoffilters verkrijgbaar in verschillende poriegroottes, en elke daarvan met meerdere koolstofklassen.

  • Dieptefilters

    Dieptefilters van 3M zijn economisch en gemakkelijk te gebruiken en zijn geoptimaliseerd voor het filteren van vloeistofstromen uit chemische reactors. Ze zijn samengesteld uit een anorganisch filtermedium, cellulose en een hars als bindmiddel; dit verwijdert procesonzuiverheden en levert tegelijk hoge niveaus van productzuiverheid.

  • Membraanfilters

    Onze membraanfilters bieden een hoge throughput en een lage drukafname, terwijl ze tevens een gevalideerde reductie van de microbiële belasting opleveren. 3M filters zijn ideaal voor 0,2 µm membranen voor in-proces en finale filtratieformulaties.


Laat zien 1-24 van 223 Overeenkomende producten
Vergelijk tot aan drie producten:
Vergelijk
Volg ons
De bovenstaande merken zijn handelsmerken van 3M.
Wijzig land
Nederland - Nederlands