1. Alle 3M-producten
5 Resultaten 
5 Resultaten 
5 Resultaten 
Chirurgische clippers

3M™ Chirurgische clippers

Verhoog de standaard, verminder de kans op sneetjes

 • 3M™ Chirurgische clippers

  Wat ook de chirurgische focus, workflow of budgetprioriteiten van uw ziekenhuis zijn, 3M Chirurgische clippers ondersteunen een positieve perioperatieve ervaring voor uw personeel, chirurgen en patiënten.

  Vraag een gratis test aan

 • Zelfstudie over chirurgische clipper

  Zelfstudie

  Best practices: 'Clip, Prep en Dek af'
  Registreer nu

3M™ Chirurgische Clipper Professional 9681, voor gebruik met het 9680 mesje

 • Minder kans op sneetjes

  Minder kans op sneetjes

  Het 3M™ Chirurgisch Clippermesje 9680 is uniek in zijn ontwerp omdat het voorkomt dat huid in het snijmesje wordt getrokken. In combinatie met de mespositie weg van de huid werd er een kans op sneetjes aangetoond van amper 5% in klinische studies, vergeleken met 25% voor het CareFusion® 4406 General Purpose Blade en 12,5% voor het Medline™ DYND70850 Universal Blade.1

  Een klinische veiligheidsbeoordeling van Chirurgische haarclippers (PDF, 332,6 KB)

  1. Study EM-05-012508

 • Batterij van de chirurgische clipper

  Batterijvoeding

  Aangedreven door een lithium-ionbatterij (Li-ion) biedt het 160 minuten scheertijd voor een oplaadtijd van 3 uur. Dat betekent dat de clipper steeds op volle kracht werkt, zelfs wanneer deze niet volledig is opgeladen; hij kan ook in de oplader worden bewaard zonder dat dit de levensduur van de batterij verkort.

 • Chirurgische clipper 9680 mesje

  Eén mesje

  Het 9860-mesje is doeltreffend voor het scheren van normale huid en rond huidtrauma's van alle soorten hoofd- en lichaamshaar, waaronder gevoelige delen van het lichaam. Dit helpt de operatiezaal om scheerprotocols te standaardiseren, infecties op chirurgische locaties te voorkomen en er hoeven bovendien geen meerdere mesjes worden aangekocht.


Laat zien 1-5 van 5 Overeenkomende producten
Vergelijk tot aan drie producten:
Vergelijk