1. Alle 3M-producten
15 Resultaten 
 • Belastingsbewaking
 • 15 Resultaten 
  Vind een Product

  15 Resultaten 
  Ladingscontrole

  Vroeger weten, zeker weten

  • Ladingscontrole

   Ladingscontrole is een essentieel element in het sterilisatieproces en we bieden u de hulpmiddelen die u nodig heeft om ervoor te zorgen dat het correct wordt uitgevoerd. Wanneer een lading wordt bewaakt en vrijgemaakt op basis van het laatste negatieve resultaat van een biologische indicator in een Process Challenge Device (PCD), dan wilt u er zeker van zijn dat de bewakingsresultaten duidelijk en betrouwbaar zijn. 3M heeft de technologie, de instrumenten en de technische ondersteuning die u nodig heeft om u te helpen een effectief programma voor ladingscontrole te implementeren en onderhouden.


  • Hogere standaarden, lager risico

   Er zijn standaarden in gebruik voor biologische indicatoren, maar meer en meer instellingen streven naar een hogere zorgstandaard. Volgens ANSI/AAMI ST79 moet een biologische indicator wekelijks en bij voorkeur dagelijks worden gebruikt in elke stoomsterilisator en in elke lading waarin een implantaat zit. Uw instelling kan kiezen om een hogere standaard te hanteren, Every Load Monitoring, om uw proces te vereenvoudigen en te garanderen dat uw patiënten telkens kunnen genieten van de beste zorgstandaard.


  • Vroeger weten. Zeker weten.

   Ervaar meer vertrouwen met het 3M™ Attest™ Super Rapid Readout biologisch indicatorsysteem. Krijg biologische indicatorresultaten ongeveer even snel als het duurt om een lading af te koelen. Dat betekent dat u elke lading in quarantaine kunt plaatsen tot u een biologisch resultaat heeft. Laat ladingen met vertrouwen vrij met biologische indicatorresultaten in één uur.

   Lees meer over het Attest Super Rapid Readout biologisch indicatorsysteem.

      Laat zien 1-15 van 15 Overeenkomende producten
  Vergelijk tot aan drie producten:
  Vergelijk
  Volg ons
  De bovenstaande merken zijn handelsmerken van 3M.
  Wijzig land
  Nederland - Nederlands