1. Alle 3M-producten
6 Resultaten 
 • Sterilisatie bij lage temperatuur
 • 6 Resultaten 
  3M Sterilisatie bij lage temperatuur

  Koel wanneer het telt

  • Bewezen methoden en resultaten voor sterilisatie bij lage temperatuur

   Voor instrumenten die niet in stoomsterilisators kunnen worden gesteriliseerd, zoals flexibele endoscopen, moeten sterilisatieafdelingen de juiste balans zoeken tussen sterilisatie met ethyleenoxide en verdampte waterstofperoxide om te helpen om kosten te beheren, te voldoen aan de gebruiksinstructies van fabrikanten (IFU's) en het doeltreffend steriliseren van cruciale instrumenten.

   Even voorstellen: de 3M™ Steri-Vac™ Sterilisator/Aërators GS Series, geavanceerde EO-sterilisators die:

   - 100% ethyleenoxide (EO of EtO) gebruiken, een sterilisatiemiddel dat wordt erkend door het CDC als superieur bij het doordringen van verpakkingsmaterialen en apparaatlumens (raadpleeg steeds de gebruiksinstructies van de fabrikant).
   - Zijn ontworpen voor optimale veiligheid van de operator te garanderen. De Steri-Vac EO sterilisators maken gebruik van 3M™ Steri-Gas™ EO-patronen die alleen worden geopend in de sterilisatorkamer nadat de deur is gesloten en er een vacuüm is getrokken.

   Bewaak sterilisatiecycli met ethyleenoxide met biologische en chemische indicators als onderdeel van uw sterilisatiegarantieprogramma.


  • Een voordelige oplossing voor waardevolle instrumenten

   Als u plannen maakt voor de behoeften van uw afdeling op het vlak van sterilisatie bij lage temperatuur, overweeg dan het 3M™ Steri-Vac™ Sterilisator/Aëratorsysteem met 100% ethyleenoxide en profiteer van een algemene lagere kostprijs per cyclus in vergelijking met de populairste systemen met verdampte waterstofperoxide (H2O2). Ethyleenoxide is mild voor uw waardevolle instrumenten; daardoor kan de levensduur worden verlengd en zijn er minder dure herstellingen of vervangingen nodig.

   Uw budget profiteert via:
   – Lagere aanvankelijke kostprijs
   – Lagere kostprijs per cyclus
   – Lagere jaarlijkse kostprijs voor gebruik en onderhoud


  • Attest Biologische Indicators 1294 & 1298 voor EtO

   Bewaking waar u op kunt rekenen

   Krijg de gegevens die u nodig heeft om uw kwaliteitscontroleprocessen te documenteren met 3M kwaliteitscontrolemonitors voor sterilisatie met ethyleenoxide. Biologische indicators, chemische indicators, indicatortapes en hulpmiddelen voor gegevensregistratie van 3M kunnen helpen om alle cruciale aspecten van uw sterilisatieprocessen bij lage temperatuur te bewaken.


  Laat zien 1-6 van 6 Overeenkomende producten
  Vergelijk tot aan drie producten:
  Vergelijk
  Volg ons
  De bovenstaande merken zijn handelsmerken van 3M.
  Wijzig land
  Nederland - Nederlands