1. Alle 3M-producten
12 Resultaten 
12 Resultaten 
3M Wondverzorging
 • 3M-wondverbanden

  Bij 3M begrijpen we dat wondzorg een complexe materie is. Clinici moeten hun verbanden aanpassen aan de mate van exsudatie en aan verschillende lichaamsvormen. Met onze Tegaderm wondzorg kunt u gemakkelijker de vochtbalans reguleren voor een optimale wondheling. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, vormen en vloeistofcapaciteiten, zodat u moeilijk te verbinden wonden met het volste vertrouwen kunt verzorgen.


Video's over het 3M™ Tegaderm™ Schuimverband

 • 3M Tegaderm Hydrocolloïde kleefverbanden

  De 3M™ Tegaderm™  Hydrocolloïde kleefverbanden zorgen voor een optimale omgeving voor vochtige wonden om de heling te verbeteren.  Deze absorberende en zeer comfortabele verbanden blijven goed op hun plaats zitten en zijn beschikbaar in veel formaten voor verschillende soorten wonden, waaronder een verband specifiek voor het sacrale gebied. Ze kunnen langdurig worden gedragen en gebruikt op een risicovolle huid en om te beschermen tegen wrijving. 

  Klik hier om de brochure van het 3M™ Tegaderm™ Hydrocolloïde kleefverband te downloaden (PDF, 6,38 MB)


 • 3M Tegaderm Alginaatverband

  Het 3M™ Tegaderm™ Alginaatverband reguleert een vochtige omgeving voor de heling van wonden.

  3M™ Tegaderm™ Alginaten met hoge integriteit en sterke gelvormende eigenschappen zijn ideaal geschikt voor gebruik op matig tot sterk exsuderende wonden, zowel voor oppervlakkige als full-thickness wonden.

  Het 3M™ Tegaderm™ Alginaat Ag-zilververband zorgt voor de antimicrobiële zilverabsorptie met zachte gelvormende eigenschappen en vezelkracht voor het behandelen van wonden met tekenen van infectie en wonden met verhoogd risico op infectie.

  Klik hier om de brochure van het 3M™ Tegaderm™ Alginaat te downloaden (PDF, 3,35 MB) • 3M Tegaderm Niet-hechtende contactlaag

  De 3M™ Tegaderm™ Niet-hechtende contactlaag beschermt het wondbed, vermindert de pijn van het vervangen van verbanden en brengt exsudaat snel over in een absorberend tweede verband.


 • 3M Tegaderm +Pad filmverband

  3M™ Tegaderm™ +Pad filmverband met niet-hechtende pad vermindert de pijn van  het verwijderen van verbanden en zorgt voor een transparante, steriele barrière. De drukgevoelige klevende film past zich natuurlijk aan, blijft stevig op zijn plaats en wordt gemakkelijk verwijderd. Zo bent u zeker dat de huid niet wordt aangetast. Er is een grote keuze aan standaardformaten en vormen beschikbaar om tijdige, nauwkeurige plaatsing te garanderen.

  Klik hier om de brochure van het 3M™ Tegaderm™ +Pad filmverband te downloaden (PDF, 1,5 GB)


 • 3M Medipore +Pad Soft Cloth klevend wondverband

  3M™ Medipore™ +Pad Soft Cloth klevend wondverband is een zacht, vervormbaar en absorberend verband. Het aanbrengen verloopt sneller, het past zich aan de lichaamsvormen aan en het is poreus en ademend.


Laat zien 1-12 van 12 Overeenkomende producten
Vergelijk tot aan drie producten:
Vergelijk