1. Alle 3M-producten
12 Resultaten 
12 Resultaten 
3M Tegaderm
 • Positieve resultaten mogelijk gemaakt door de wetenschap.

  Sinds de introductie van het eerste 3M™ Tegaderm™-verband meer dan dertig jaar geleden, heeft 3M samengewerkt met professionele zorgverleners overal ter wereld om producten te ontwikkelen die de zorgpraktijk vereenvoudigen.

  Vandaag bestaat het merk Tegaderm™ uit een groot assortiment producten, waaronder I.V. ToegangsplaatsverbandenWondverzorgingsverbanden en Postoperatieve eilandpleisters. Bovendien verschaffen we de training, opleiding en professionele ontwikkelingsinformatiebronnen die u nodig heeft.

  Elke dag raken we geïnspireerd door alles wat professionele zorgverleners doen om patiënten de best mogelijke zorg te kunnen geven. We waarderen het vertrouwen dat we krijgen en we verbinden er ons toe om dat vertrouwen verder uit te bouwen met mensen, producten en ideeën die de zorgstandaard verbeteren.

3M™ Tegaderm™ I.V. toegangsplaatsverbanden

 • 3M Tegaderm Antimicrobieel verband
  Antimicrobiële verbanden

  3M™ Tegaderm™ CHG Chloorhexidinegluconaat I.V. Infuusverbanden bieden antimicrobiële bescherming, visuele inspectiemogelijkheid van de insteekopening, fixatie van de katheter en vochtregulering, allemaal in één product - zo helpen we u uw doelstellingen te behalen op het vlak van patiëntveiligheid, vertrouwen in clinici en zorgkosten.

  Meer informatie over 3M™ Tegaderm™ Antimicrobiële verbanden

 • 3M Tegaderm Fixatieverband
  Fixatieverbanden

  3M™ Tegaderm™ I.V. Geavanceerde fixatieverbanden zijn ontworpen om u te helpen uw patiënten optimaal te verzorgen via geavanceerde katheterfixatie, een draagtijd van 7 dagen, zachte verwijdering en uitstekende vochtregulering.

  Meer informatie over 3M™ Tegaderm™ Fixatieverbanden

 • 3M Tegaderm Transparant filmverband
  Standaard verbanden

  Tegaderm™ verbanden zijn luchtdoorlatend, steriel, transparant en waterdicht en ze creëren een barrière tegen externe verontreinigingen.*

  * In-vitrotests hebben getoond dat de doorzichtige film van 3M™ Tegaderm™ CHG Verbanden een virale barrière vormen tegen virussen van 27 nm of groter terwijl het verband zonder lekkage intact blijft.

  Meer informatie over 3M™ Tegaderm™ Standaard verbanden

3M™ Tegaderm™ Wond- en chirurgische verbanden

 • 3M Tegaderm High Performance schuimverband
  Wondverbanden

  Bij 3M begrijpen we dat wondzorg een complexe materie is. Clinici moeten hun verbanden aanpassen aan de mate van exsudatie en aan verschillende lichaamsvormen. Met onze Tegaderm wondzorg kunt u gemakkelijker de vochtbalans reguleren voor een optimale wondheling.

  Meer informatie over 3M™ Tegaderm™ Fixatieverbanden

 • 3M Tegaderm +Pad
  Chirurgische verbanden

  We begrijpen dat u verwacht dat postoperatieve producten nieuw gevormd weefsel beschermen. Bij 3M bieden we gebruiksvriendelijke, kostenefficiënte verbanden die de beste praktijken ondersteunen en de resultaten voor patiënten verbeteren.

  Meer informatie over 3M™ Tegaderm™ Chirurgische verbanden

Laat zien 1-12 van 12 Overeenkomende producten
Vergelijk tot aan drie producten:
Vergelijk