1. Alle 3M-producten
27 Resultaten 
27 Resultaten 
Vind een Product 
 • Procedure  
 • Merk  

27 Resultaten 
Operatielakens

Een sterke barrière

 • 3M™ Operatielakens

  Chirurgen van overal ter wereld vertrouwen op operatielakens van 3M om hen te ondersteunen bij het voorkomen van infecties in hun operatiezalen. De operatielakens voor eenmalig gebruik van 3M zijn ontworpen met innovatieve technologieën en geavanceerde materialen en ze bieden de beste prestaties en betrouwbaarheid.

  Een chirurgische voorbereiding steriliseert de huid niet - ze desinfecteert de huid alleen maar. Bacteriën op de huid kunnen overleven en in de wond worden gebracht tijdens de operatie. 3M™ Ioban™ 2 Antimicrobiële incisiefolies kunnen helpen om het risico op infecties op de operatieplaats te verkleinen door bacteriën te immobiliseren en continue antimicrobiële activiteit te leveren.


 • Stop doordringen: help het risico op infecties van de chirurgische opening te verkleinen

  Dankzij een laag geavanceerd materiaal zijn veel operatielakens van 3M uitgerust met een vochtresistente barrière. Veel 3M-lakens beschikken over een absorberende, beschermende barrière die weerstand biedt tegen microbiële penetratie


 • Immobiliseer en dood bacteriën: help het risico op infecties van de chirurgische opening te verkleinen

  Infecties op chirurgische toegangsplaatsen zijn schadelijk voor het herstel van patiënten en bovendien zijn ze duur om te behandelen. Door echter gebruik te maken van betrouwbare operatielakens en -schorten kunt u het aantal postoperatieve wondinfecties significant verkleinen.


Laat zien 1-24 van 27 Overeenkomende producten
Vergelijk tot aan drie producten:
Vergelijk