1. Alle 3M-producten
11 Resultaten 
 • Monitoring van de blootstelling
 • 11 Resultaten 
  3M Controle van de blootstelling

  Duurzame oplossingen voor controle van de blootstelling

  • Controle van de blootstelling

   Kom snel te weten of pakketten zijn blootgesteld aan het sterilisatieproces met onze handige producten voor controle van de blootstelling. Onze indicatortapes en -etiketten voor controle van de blootstelling tonen duidelijk aan of pakketten verwerkt zijn. Deze procesindicators ondergaan een kleurverandering wanneer ze aan sterilisatiemiddelen worden blootgesteld.

   Plaats voor de beste resultaten steeds een Type 1-procesindicator op de buitenkant van elk pakket,  ingepakte schaal, container of instrumentenzak, tenzij de interne chemische indicator duidelijk zichtbaar is.  • Een duurzame oplossing

   3M™ Comply™ Indicatortapes voor stoom beschikken nu over een nieuwe verpakking die tot 30% minder plastic bevat. 3M Indicatortapes worden vervaardigd in een duurzaam, oplosmiddelvrij productieproces en worden geproduceerd zonder latex uit natuurlijk rubber en ze zijn bovendien loodvrij.

   Dit vereenvoudigt uw procedures aangezien er geen noodzaak is voor specifieke afvalverwijdering. Hierdoor verkleint u het risico op boetes voor het niet-naleven van voorschriften en verbetert u uw milieuvriendelijkheid.


  • 3M Pressure-sensitive Scotch Filament Tape

   Wetenschappers van 3M hebben meer dan 80 jaar geleden drukgevoelige tape uitgevonden. Deze advertentie uit 1955 toont dat 3M op dat moment al meer dan 300 verschillende drukgevoelige tapes verkocht!

   Die geschiedenis en know-how over kleeflagen hebben we gebruikt om chemische indicatortapes te ontwikkelen met betrouwbare kleefkracht en kleurveranderende chemische indicatorstrepen die blootstelling aan sterilisatieprocessen met stoom, ethyleenoxide of waterstofperoxide bevestigen.


  Laat zien 1-11 van 11 Overeenkomende producten
  Vergelijk tot aan drie producten:
  Vergelijk
  Volg ons
  De bovenstaande merken zijn handelsmerken van 3M.
  Wijzig land
  Nederland - Nederlands