1. Alle 3M-producten
1132 Resultaten 
1132 Resultaten 
Verwijderen van naden en blenden van oppervlakken

Verwijderen van naden en blenden van oppervlakken

Verwijderen van naden

  • Naden moeten tot op het niveau van het oppervlak worden verwijderd tot ze niet meer constateerbaar zijn. Voor deze taak kunt u afbraamschijven met verlaagd asgat, fiberschijven of lamellenschijven gebruiken. Als een snellere snijwerking nodig is of u het totaalproces wilt optimaliseren, kunt u optimale resultaten bereiken met de 3M™ Cubitron™ II Fiberschijven.

    Hoeklassen kunnen het beste op beheerste wijze worden behandeld met gebruikmaking van Scotch-Brite™ RC-UW (Rapid Cut Unitized Wheels, oftwel modulaire schijven met snelle snijwerking). Als u minimale TIG-naden aantreft op uw werkstuk, adviseren wij het gebruik van Scotch-Brite™ Lamellenschijven GB-DH.

Productcategorieën voor Verwijderen van naden


Blenden van oppervlakken met naden

  • In sommige werkprocessen zullen oppervlakken passend moeten worden gemaakt nadat toegenomen naden zijn verwijderd. Scotch-Brite™ Clean and Strip-schijven GB-DH zijn ideaal voor het bereiken van een glad oppervlak en, indien nodig, het tegelijkertijd verwijderen van toegenomen naden, voordat verder wordt gegaan met de volgende bewerkingsstappen, zoals poedercoaten of vernissen. Met producten uit de reeks Scotch-Brite™ Surface Conditioning-schijven, die een breed scala van schuurmaterialen bevat, kunnen probleemloos nog fijnere oppervlakken worden bereikt.

Productcategorieën voor Passend maken van oppervlakken met naden


Laat zien 1-24 van 1132 Overeenkomende producten
Vergelijk tot aan drie producten:
Vergelijk
Volg ons
De bovenstaande merken zijn handelsmerken van 3M.
Wijzig land
Nederland - Nederlands