1. Alle 3M-producten
 Resultaten 

Geavanceerde structurele lijmen

Learn more about 3M(TM) Scotch-Weld(TM) Structural Adhesives
Gestructureerd voor sterkte en design

Onze structurele lijmen bieden vrijheid van design, weinig geur en de sterkst beschikbare hechting. Ontworpen met vertrouwen. Gemaakt voor duurzaamheid.

VRAAG HET EEN 3M EXPERT

Scotch-Weld™ Structurele Lijmen


Geen lassen, mechanische bevestigingsmiddelen of klinknagels nodig

 • Wat u ook nodig heeft voor de beste verbinding, met 3M™ Scotch-Weld™ Structurele Lijmen beschikt u over geavanceerde sterkte, duurzaamheid, weinig geur en een verbeterde look. Ons brede assortiment structurele lijmen voldoet aan al uw design- en productiebehoeften, van ruimtevaart en keukenapparaten tot aan sportartikelen en voertuigen.


Productcategorieën

 • Hecht sneller en gemakkelijker aan vele verschillende materialen. 3M's lijmen met weinig geur verminderen ook de sterke geuren die met acrylaatlijmen in verband worden gebracht.

 • Vanwege de hoogste sterkte en duurzaamheid voor de meest veeleisende toepassingen en omstandigheden zijn 3M's revolutionaire epoxylijmen de optimale oplossing.

 • 3M's Polyurethaanlijmen zijn ideaal voor het hechten van constructies bestaande uit meerdere materialen waaronder een composietmateriaal, en vanwege de hogere flexibiliteit hebben ze een uitstekende slagvastheid bij het verbinden van ongelijke materialen.

 • 3M's PUR lijmen zijn vochtuithardende ééncomponentenlijmen die de sterkte van een structurele lijm combineren met de snelheid van een hot melt voor directe grijp- en houdkracht voor hout, kunststof en vele andere materialen.

 • Secondelijmen van 3M bereiken binnen 5-10 seconden de verwerkingssterkte bij omgevingstemperatuur. Ze zijn ook ideaal voor het hechten van metalen, kunststof- en rubberen delen voor toepassingen waarbij alleen treksterkte vereist is.

 • Het brede assortiment anaerobe lijmen van 3M voldoet aan al uw wensen met strakke verbindingen en afdichtingen bij het borgen van schroefdraad, afdichten van pijpen, borgen van verbindingen en pakkingen. Bespaar de tijd en kosten van verstorende, ongeplande uitvaltijd vanwege lekkage en losse bevestigingsmaterialen.

 • Als u uitstekende hechting op glas en metaal nodig hebt, begin dan met een gebruiksvriendelijke primer voor film- en vloeibare lijmen. 3M™ Scotch-Weld™ Metaal Primer 3901 biedt ook corrosiebescherming en -weerstand voor aan het milieu blootgesteld metaal.


Learn more about 3M structural adhesives for multi-material assembly

Lijmen voor composietmateriaaltoepassingen


Lijmen van 3M zijn gemaakt voor de optimale montage van meerdere materialen en geschikt voor al uw lichtgewicht, hoogwaardige designs.


Contact opnemen
Kunnen we u helpen?

Hulp nodig het juiste product te vinden voor uw project? Neem gemakkelijk contact met ons op wanneer je op zoek bent naar een product, technisch advies wenst of wilt samenwerken met een van onze technisch


Zie structurele lijmen in actie


Meer informatie nodig?


Vraag de 3M expert

Bedankt voor uw interesse! Gelieve onderstaand formulier in te vullen indien u specifiek advies wilt ontvangen van een van onze technische specialisten.


 • Velden met een * zijn verplicht

 •  
 • Door dit vakje te aan te vinken geef ik mijn uitdrukkelijke toestemming om nieuwsbrieven, advertenties, enquêtes en informatie over acties en aanbiedingen van 3M Nederland B.V. en haar groepsmaatschappijen via e-mail te ontvangen.

  Ik erken en ga akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt door 3M Nederland B.V. en haar groepsmaatschappijen in overeenstemming met het Privacybeleid van 3M en dat mijn persoonsgegevens worden overgedragen aan, opgeslagen en/of verwerkt in de VS, waar mogelijk andere gegevensbeschermingsregels gelden dan in mijn land.

 • Verzenden