1. Alle 3M-producten

Scotch-Brite™ Radial Bristle Brush Replacement Schijf BB-ZB

Products
  • Metaalbewerking, AAD, AOEM, houtbewerking
  • Alle metalen, hout, composieten
  • Reinigen, finishen van contouren, afbramen, ontkalken, walshuid verwijderen, lasnaden reinigen
  • Tafelmotor
 Meer...
Totale breedte (metrisch)
Overall_Width_Metric
Totale breedte (imperiaal)
Overall_Width_Imperial
Totale diameter (metrisch)
Overall_Diameter_Metric
Overall Diameter (Imperial)
Overall_Diameter_Imperial
Bevestigingswijze
Attachment_Type
Zie alle producten 
 Totale breedte (metrisch), Totale breedte (imperiaal), Totale diameter (metrisch), Overall Diameter (Imperial), Bevestigingswijze  Korrel
Alle modellen
Sluiten
Specificaties
Bevestigingswijze
Asgat
Korrel
120, 36, 400, 50, 80, P120
Maximumsnelheid
6000 rpm
Merk
Scotch-Brite™
Productvorm
Schijf
Schuurmateriaal
Keramisch
Sectoren
Aeronautica, Industrie algemeen, Metaalbewerking, Transport en zwaar materieel
Sub Industries
Metaalproductie
Toepassing
Finishen
Voor gebruik met
Handmatige backstand
Details
  • Metaalbewerking, AAD, AOEM, houtbewerking
  • Alle metalen, hout, composieten
  • Reinigen, finishen van contouren, afbramen, ontkalken, walshuid verwijderen, lasnaden reinigen
  • Tafelmotor
  • Borstelontwerp voor betere vervormbaarheid
  • Zonder draadvezels voor extra veiligheid

De Scotch-Brite™ Radial Bristle Borstel Type C heeft gebogen, dunnere borstelharen die beter vervormbaar zijn dan Type A en Type S. Deze zijn met name geschikt voor onregelmatige oppervlakken of oppervlakken met details. Veiliger dan werken met draadborstels.

Gebruik de Scotch-Brite™ Radial Bristle Borstel vervangende schijf om de Scotch Brite™ Radial Bristle Borstel te vervangen of breder te maken. Zorg voor een hoogwaardige finish op alle oppervlakken, zelfs rond uitstulpingen, groeven, patronen en andere moeilijk te bereiken plekken, zonder draadborstels en met minder druk. Scotch Brite Radial Bristle Borstel vervangende schijven zijn een goed alternatief voor draadborstels. De stevige maar flexibele borstels bestrijken een groter oppervlak dan normale draadborstels. De schuureigenschappen blijven behouden tijdens de hele levensduur van de borstels. Ze zijn veiliger dan draadborstels omdat er geen draden uit de borstel kunnen wegschieten. Onze schijven bevatten 3M™ Keramische slijpkorrels, een keramisch mineraal dat volgens een bedrijfseigen proces wordt gemaakt om de hardheid en slijtvastheid van de korrel te vergroten. Voor extra prestaties bevatten de schijven aluminiumoxide gemengd met keramische slijpkorrels. Deze combinatie resulteert in een van de hardste, duurzaamste mineralen die verkrijgbaar zijn. 3M Keramische slijpkorrels overtreffen schuurmaterialen op basis van aluminiumoxide wat snijwerking en duurzaamheid betreft. Dit is een uitstekende keuze voor industrieel slijpen en finishen. Deze schijven werken goed op aluminium, messing, brons, koolstofstaal, gietijzer, roestvast staal en andere metalen. Scotch Brite industriële schuurmiddelen zijn unieke oppervlaktebewerkingsproducten die tijdens de hele levensduur van het product hoogwaardige en consistente resultaten leveren. Met het ruime aanbod aan afmetingen en groftes is er altijd een product dat aan uw projectvereisten voldoet.

Volg ons
De bovenstaande merken zijn handelsmerken van 3M.
Wijzig land
Nederland - Nederlands