Grote datacenterruimte met mooie blauwe overlay
Blijf koel, verbonden en beschermd.

Over 3M Datacenteroplossingen

 • Uw klanten doen zaken met de snelheid van informatie, en de wedloop voor het bouwen van snellere, slimmere en energie-efficiëntere datacenters is in volle gang. Voorop blijven vereist een geheel nieuwe manier van denken over het ontwerp van datacenters.

  Dankzij de innovatieve oplossingen van 3M, hoeft het naar een hoger plan brengen van uw datacenteractiviteiten en servers geen droom van morgen te zijn. Het gebeurt nu al.

  De revolutie van datacenters begint hier.


Oplossingen voor datacenters en servers

 • Voldoen aan de eisen van de huidige dataverslindende wereld terwijl uw datacenter verbonden blijft en efficiënt en betrouwbaar presteert, is geen geringe opgave. 3M heeft connectiviteitsoplossingen in de vorm van geavanceerde glasvezel- en koperen twinax-technologie die zijn ontworpen om de datacenters van vandaag en morgen flexibiliteit, goede prestaties en lage kosten te bieden.

 • Bereik uw prestatiedoelen voor uw volgende generatie datacenter, terwijl u uw footprint en energieverbruik vermindert door dompelkoeling in 3M vloeistoffen. 

 • Bescherming van bedrijfstijd en kritieke apparatuur is niet onderhandelbaar wanneer het aankomt op brandbestrijding in uw datacenter. 3M™ Novec™ 1230 Brandbestrijdingsmiddel is een clean agent brandbestrijdingsvloeistof die speciaal is ontworpen om brand te bestrijden nog voordat deze is begonnen door snel de hitte te verwijderen – en zo een beginnende brand te doven voordat deze uitbreekt.


Producten voor datacenters en servers


Hebt u hulp nodig bij het vinden van het juiste datacenterproduct?

Hebt u een vraag of opmerking? Hebt u hulp nodig? Gebruik het formulier om ons een bericht te sturen. Voeg zoveel mogelijk informatie toe zodat we snel en adequaat kunnen reageren.


3M Datacenteroplossingen - Uitgelicht product

 • Servers die worden ondergedompeld in 3M™ Novec™ Technische vloeistof

  Tweefasige dompelkoeling met 3M™ Novec™ Technische vloeistof

  Het overwinnen van de warmte in de datacenters van morgen vereist een nieuwe kijk op koeling. Door servers onder te dompelen in een bad met niet elektrisch geleidende 3M™ Novec™ Technische vloeistof, kan de vermogensdichtheid worden verhonderdvoudigd terwijl tot 97% minder energie wordt gebruikt. En met passieve tweefasige warmteoverdracht (vloeistof naar damp), zijn er geen bewegende onderdelen en bevat de server vrijwel geen koelingshardware.

  Download de infographic voor dompelkoeling voor meer informatie over de wetenschap van datacenterproductiviteit (PDF, 3,15 MB).