De juiste verbindingen maken.
De juiste verbindingen maken.

Eisen van de volgende generatie datacenters vervullen met toonaangevende 3M interconnect technologie.

Interconnect oplossingen voor krachtige datacenters.

 • Het is een hele uitdaging om de eisen van het steeds sterkere dataverkeer, IoT en Big Data met alle kritieke aspecten te vervullen. Met behulp van wetenschap en innovatie bieden we de volgende generatie interconnect oplossingen in glasvezel en koper, die zijn ontworpen om de snelheid, prestaties en ontwerpvrijheid te verhogen. 

  3M Expanded Beam glasvezelconnectoren zijn ontworpen om minder last van stof te hebben en uitstekende optische prestaties te leveren. Schaalbare connectorontwerpen maken een snelle installatie en implementatie van multi-link-systemen mogelijk, ze verlagen de bedrijfskosten en bieden meer ontwerpvrijheid. Onze koperen high-speed twinaxkabels en componenten zijn resonantievrije, dunne en opvouwbare oplossingen, die in de behoeften van de volgende generatie voorzien.

  We brengen tientallen jaren ervaring in interconnect oplossingen naar het marktsegment. Ons toegewijde ondersteuningsteam levert specificaties, tekeningen, 3D CAD-modellen etc. Neem vandaag nog contact met ons op, zodat we u kunnen helpen de juiste verbindingen in uw datacenter te maken.


Interconnect oplossingen die uw hele datacenter omvatten.

Connectiviteitsoplossingen om datacenters continu beter te laten presteren met een geavanceerde twinax-technologie in glasvezel en koper.

 • Onze 3M™ Expanded Beam glasvezelconnector vermindert de behoefte aan onderhoud, reiniging en menselijke interactie, levert uitzonderlijke prestaties en maakt glasvezelverbindingen schaalbaar en bedrijfszeker. Voordelen van onze unieke technologie:
   

  • Prestaties in multi-link toepassingen
  • Beter bestand tegen stof
  • Schaalbaar connectorontwerp (12 tot 144 vezels)
 • 3M™ Twinaxkabels zijn dun, opvouwbaar en vrijwel resonantievrij tot minstens 40 GHz met bochten en vouwen. Voor interne toepassingen en als één van de dunste kabels bieden 3M Twinaxkabels u meer opties bij krachtige en zwaarbelaste servers. Ze zijn ontworpen om kosten te besparen door printplaat-upgrades en repeaters overbodig te maken. Bij externe toepassingen helpen onze dunne, lichte en flexibele kabels om unieke kabelbeheeroplossingen en een vereenvoudigd onderhoud te realiseren.


Datacenter glasvezelkabelbeheer: Dunne, opvouwbare, stapelbare bekabelingsoplossingen van 3M
Snel en veelzijdig.

3M™ Externe twinaxkabel vergeleken met concurrerende kabels.


Technologie voor High Speed dataverkeer

Dunne, opvouwbare en resonantievrije bekabelingsoplossingen voor datacenters, zware computertoepassingen en andere vormen van snel dataverkeer.

 • buigbare, opvouwbare kabeloplossing van 3M
  3M™ SlimLine twinaxkabels

  Een revolutionaire, buigbare en opvouwbare kabeloplossing, ideaal voor kleine ruimtes en dataverkeer over lange afstanden. De platte 3M™ SlimLine twinaxkabels bieden meer routing opties dankzij hun slanke design en het vermogen om scherp gevouwen te worden zonder invloed op de signaalkwaliteit.
   

  • x4 en x8 configuraties beschikbaar
  • SFF-8654 rechte en haakse varianten
  • Signaaldraaddikten 30AWG en 31AWG
 • Twinax PCI Express verleng- en overbruggingskabels
  3M™ Twinax PCI Express verleng- en overbruggingskabels

  Vervul de zware systeemvereisten en los uitvoeringsproblemen op met de 3M PCI Express verleng- en overbruggingskabels. Krijg flexibiliteit met uw PCIe-kaartsleuven en de mogelijkheid om ze te verplaatsen of te overbruggen zonder snelheid of prestaties te verliezen.
   

  • PCIe 3.0
  • x4, x8 en x16 configuraties beschikbaar
  • Grote bandbreedte en snelheden tot 8 Gbps
 • Direct aangesloten koperen kabels
  3M™ Kabels voor externe toepassingen

  Bereik snelheden tot 100 Gbps in sterk uiteenlopende datacenters, zware computertoepassingen en andere vormen van snel dataverkeer met direct aangesloten koperen 3M kabels. Beschikbare configuraties zijn o.a. SFP28, QSFP28, SFP+, QSFP+ en Externe miniSAS.
   

  • Signaaldraaddikten 26AWG en 30AWG
  • RoHS 2011/65/EU conform*
  • Aangepaste EEPROM-mapping beschikbaar

   

 • *RoHS 2011/65/EU conform: Het product of onderdeel ("product") bevat geen van de stoffen die de maximale concentratiewaarden ("MCV's") in EU-richtlijn 2002/95/EG overschrijden, zoals gewijzigd bij Beschikking 2005/618/EG van de Commissie, en/of in de herschikte RoHS-richtlijn 2011/65/EU, bijlage II, tenzij de stof een toepassing heeft die is vrijgesteld op grond van de RoHS-richtlijn 2002/95/EG, zoals gewijzigd, en/of bijlage III of bijlage IV bij de herschikking RoHS-richtlijn 2011/65 /EU. De MCV's zijn per gewicht in homogene materialen.

Aanbevolen 3M Interconnect video's


Wij beantwoorden uw vragen over 3M Interconnect.

Hebt u een vraag, opmerking of wilt u een sample aanvragen? Gebruik het formulier en stuur ons een bericht. Voeg zoveel mogelijk informatie toe, zodat we snel en adequaat kunnen reageren.


3M Interconnect producten

 • Het revolutionaire eindhuls-ontwerp van de nieuwe 3M glasvezelconnector verbreedt de straal tussen de connectoren, waardoor de stofgevoeligheid en de noodzaak van frequente reinigingen en onderhoud afnemen.

 • Innovatieve, plaatsbesparende en eenvoudig te installeren oplossingen voor laag- en hoogfrequente bekabelingen.