3M™ Expanded Beam Optical Interconnect
Meer mogelijkheden.

Bekijk hoe de 3M™ Expanded Beam Optical Interconnect werkt.

Kabelconnectoren voor de moderne wereld — 3M™ Expanded Beam Optical Interconnect.

Big data is de motor van een digitale transformatie — er wordt steeds meer informatie gegenereerd en verbruikt, die onmisbaar wordt in het dagelijks leven. Met deze transformatie komt de vraag naar meer servers, meer switches en meer verbindingen, die met de hoogste snelheden werken met een minimum aan onderhoud en uitval, terwijl ze de nodige ontwerpvrijheid bieden.

3M heeft de connectortechnologie opnieuw uitgevonden en levert nu glasvezelconnectoren die de behoefte aan onderhoud, reiniging en menselijke interactie verminderen, maar toch uitzonderlijk presteren. Conventionele kabelconnectoren vertrouwen op fysiek contact en kunnen gevoelig zijn voor signaalonderbrekingen door vuil, zoals stof of huidvet. Het 3M ontwerp gebruikt een bredere lichtstraal en andere lichthoek in de glasvezelconnector, wat een revolutie betekent in de manier waarop kabels verbinden en presteren — terwijl het uitvalrisico wordt beperkt.

Laten we samen uw verbindingsproblemen oplossen! Neem contact op met ons.


Glasvezelconnectoren om problemen in datacenters op te lossen.

Bekijk 3M Expanded Beam Interconnect Products
 • Prestaties
  Ontworpen voor prestaties.

  Naarmate Ethernet-snelheden toenemen, moeten supergrote datacenters sneller en betrouwbaarder presteren in omgevingen met veel kanalen. Voordelen van 3M™ Expanded Beam Optical Connectors:
   

  • Expanded Beam ontwerp is optimaal voor de eisen van volgende generatie datacenters.
  • Stabiele prestaties ondersteunen multi-link toepassingen.
  • Laag ingangsverlies en reflectievermogen bij gebruik van enkele en meervoudige vezels.

   

   

   

 • Stof
  Maak verbindingen minder stofgevoelig. 

  Het stof in datacenters kan de productiviteit en inzet vertragen, waardoor het gevaar voor stilstand ontstaat vanwege reiniging en onderhoud. Onze Expanded Beam Optical Connectors zijn minder stofgevoelig en helpen zo kosten te besparen.
   

  • Expanded Beam technologie is minder gevoelig voor stof.
  • Steeds bedrijfszeker opnieuw aansluitbaar.
  • Eenvoudig connectorontwerp met weinig onderdelen. 
 • Datacenter
  Opschaalbaar connectorontwerp.

  Omdat de volgende generatie datacenters veranderen en evolueren, moeten hun verbindingen flexibel en snel opschaalbaar zijn. 3M Optical Interconnect is configureerbaar en schaalbaar om de unieke behoeften en problemen van uw datacenter op te lossen.
   

  • Single mode en multimode oplossingen om aan uw connectiviteitseisen te voldoen.
  • Configureerbaar en schaalbaar connectorontwerp (12 tot 144 vezels).
  • Ondersteunt toepassing in serverkasten of infrastructuur.

Hulpmiddelen


Allernieuwste technologie voor datacenters van de volgende generatie.

 • systeemgegevens multivezel-connector

  Het 3M™ Expanded Beam Optical Connectorsysteem is een multivezel-connectorsysteem, gebaseerd op een nieuwe technologie met bredere eindhulzen. Conventionele multivezel-connectoren gebruiken het fysieke contact tussen de vezels. De 3M™ Expanded Beam glasvezel-eindhuls verbreedt de straal tussen de connectoren, waardoor de connector minder gevoelig is voor stof en minder vaak hoeft te worden gereinigd.

   

  Het connectorsysteem heeft een laag ingangsverlies en een hoog retourverlies met een gemeenschappelijke technologie voor single-mode of multimode-vezels. De uitlijning bij het aansluiten wordt gewaarborgd door de Expanded Beam eindhuls zonder gebruikmaking van metalen paspennen, die aan het uiteinde van de connector uitsteken. Het systeem gebruikt een hermafrodiete connectorgeometrie met een LC-connector-achtige vergrendeling om wandadapters te koppelen. 


Laat andere connectoren in het stof bijten.

 • Stofbestendige optische connectoren

  3M’s revolutionaire eindhuls en connector met Expanded Beam technologie zijn ontworpen om hoge optische prestaties te leveren met een goede bestendigheid tegen vuil en stof. De 3M™ Expanded Beam glasvezel-eindhuls verbreedt de straal tussen de connectoren, waardoor de connector minder gevoelig is voor stof en minder vaak hoeft te worden gereinigd, zodat u uw installatie eerder kunt inzetten, sneller inkomsten genereert en de lopende onderhoudskosten verlaagt.


Expanded Beam technologie
Onmogelijk bestaat niet.

Met tientallen jaren ervaring in verbindingsoplossingen, passen we het beste van 3M Science toe om samen te werken aan de ontwikkeling van technologieën waarop onze datagestuurde wereld in de toekomst kan bouwen.

LATEN WE VERBINDEN

3M kiest nieuwe partners in ecosysteem van productie-oplossing.

Roseberger OSI en Molex worden partners bij assemblage-oplossing.


Samenwerking bij vezelinspectietools

 • Partner

  3M werkt samen met leveranciers van inspectietools, zoals EXFO en Sumix, omdat zij adapters ontwikkelen voor hun tools, inspectiebeelden en goedkeur/afkeur-criteria. Meer informatie over inspectietools die de Expanded Beam 3M connectoren ondersteunen:

  EXFO

  Sumix